Loterij Waterhuizen Hoofdprijzen tot €20 miljoen euro?

Wie droomt er niet van? Schathemeltjerijk worden! Via een loterij als de Vriendenloterij en krasloten kan ook jij een mooi bedrag winnen. Meespelen met een loterij in Waterhuizen? Alleen op zoek naar de loterij met de meest hoge jackpot? Of wil jij weten waar men in Waterhuizen een lot kopen kan? Op onze website tref je een schema met alle huidige geluksspelletjes. Je kunt ze vergelijken op zaken als jackpot, winkans, lotprijs, het goede doel. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar natuurlijk ook bij de plaatselijke Primera, Bruna, Ako of Texaco. Check binnen een paar minuten de toonaangevende loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Alle loterijen in Waterhuizen?

In de omgeving van Waterhuizen vinden we een breed scala aan kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk hierbij aan een loterij van de regionale muziekvereniging of van lokale winkeliers. Natuurlijk kan je ook meespelen met nationale loterijen zoals Postcode loterij, Staatsloterij en ook de EuroJackpot. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dat te achterhalen bekijk je jouw winkans, jackpot en prijzen, en het aantal trekkingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Voorbeelden zijn Museum Beelden aan Zee of Prins Claus Fonds. In de bijgaande tabel vind je een overzicht met veelbesproken loterijen in Waterhuizen met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot kent bijna iedereen wel. Evengoed, we zien ook leuke lokale loterijen in Waterhuizen. Denk aan een evenement van de gemeentelijke sportvereniging plus de lokale middenstand. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en naturaprijzen als vakanties. Een fijn gevolg: door deel te nemen aan een lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Grijpskerke.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Overweeg eens meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Onderschat ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Waterhuizen zijn er meer dan je denkt. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Check hierna waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Waterhuizen

Het mooie aan een loterij is: het is voor iedereen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Waterhuizen. In deze provincie Groningen zijn al jackpots van €750000 opgeëist! De straatprijs kan iedereen winnen! Een verloting is een kansspel. Echter, een klein deel heb je zelf in de hand: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, koop meerdere loten (straat of boulevard), doe mee met een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met standaard winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kies niet enkel voor de landelijke loterijen met prijzen van €14.500.000,00. Mogelijk ben jij straks de grote prijswinnaar in Waterhuizen?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De wijze van loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Laagdrempelig meedoen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het prijzengeld wordt direct overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je lotnummers staan in je account.

De kansspelen in het overzicht hebben allen een vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is fantastisch. Toch, loten kopen in de winkel blijft in trek. In de gemeente Hoogezand-Sappemeer koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Prima, Ako, Bruna of gewoon de Albert Heijn. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot na de prijsuitreiking. Het maakt het nog spannender: je bezit een papiertje wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Vandaag nog je staatslot kopen in Waterhuizen? Doorzoek hieronder een plaatselijke verkoper. Mensen zochten ook naar: loterij Opheusden.

loterijen-waterhuizen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Waterhuizen

De bedragen van de postcode loterij zijn gigantisch. Maak kans op de miljoenenjacht, postcodekanjer, oudejaars jackpot en ijsprijs, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) is meteen het lot. Zelf een goed doel uitzoeken, extra kans met vriendenpunten, auto’s winnen, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 van wel €800000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Waterhuizen

Via een half lot, heel lot, boulevard, 1/5 staatslotmaak je kans op fikse hoofdprijzen tot wel €14000000. De 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste prijzen en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, cadeaubonnen, entreekaartjes plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Goedkope loten en aantrekkelijke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Elke week ontelbare mazzelaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met elke week een nieuwe rond. Voor niet meer dan 2 euro selecteer je 7 getallen voor een jackpot variërend van 10 miljoen euro oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; werkt dat complex? Als je incidenteel een lot koopt krijg je niet automatische een lot in de opvolgende loterijtrekking in Waterhuizen. Heb je een abonnement afgesloten? In dit scenario wordt er via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) een bedrag van je rekening afgeschreven. Het loterij contract kan je telefonisch opzeggen hoewel het ook kan met een opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Onthoud wel: er is in de regel een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot inslaan. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement opzeggen kan ook via jouw online account aan de hand van het opzegformulier of door een mail te sturen.

Wil je meespelen met de leukste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, hoogste winkans en een gift aan goede doelen!