Loterij Waterlandkerkje Hoofdprijzen tot €90 miljoen euro?

Wie droomt er niet van? Uit het niets miljonair worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Lotto en ook de EuroJackpot kan iedereen rijk worden. Ben jij op zoek naar een loterij in Waterlandkerkje? Wil je de verloting met de hoogste winkans? Of zoek je sites en winkels waar jij in Waterlandkerkje een lot bestellen kunt? Op onze website achterhaal je een tabel met alle lopende win spellen. Je kunt ze vergelijken op basis van hoofdprijs, prijs van een lot, kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de lokale Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de supermarkt. Vergelijk simpel & snel de Nederlandse loterijen, en waag eens een gokje!

Meespelen met een loterij in Waterlandkerkje?

In de omgeving van Waterlandkerkje bestaan er een breed scala aan kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk aan een speciale verloting van de plaatselijke voetbalvereniging of van de lokale middenstand. Vanzelfsprekend heb je de optie mee te spelen met nationale loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. de Bankgiroloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor doorzoek je de winkans, hoogte van de prijzen, en het aantal uitreikingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je steunt het goede doel. Bijvoorbeeld Defence for Children-ECPAT Nederland of Stichting Kinderpostzegels. In het onderstaande overzicht ontdek je een beter beeld van erkende loterijen in Waterlandkerkje met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto of de bankgiroloterij kennen we natuurlijk allemaal. Toch, je treft daar ook mooie lokale loterijen in Waterlandkerkje. Je moet hierbij denken aan een verloting van een de lokale voetbalvereniging en tevens de lokale middenstand. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt een grote kans op een prijs. De prijzenpot bestaat uit geld, en tastbare prijzen zoals voetbaltickets. Een leuke extra: door een lot te kopen draag jij je steentje bij in jouw regio. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Groenekan.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Wat te denken van meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee met de staatsloterij. En vergeet niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Waterlandkerkje zijn er genoeg. Wil je ook zo rijk worden? Vind op deze pagina waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Waterlandkerkje

Het fraaie van een kansspel is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Waterlandkerkje. Rondom Zeeland is al eens de jackpot van €775000 voorbij gekomen! Een enorm geldbedrag kan ook jij winnen! Een verloting is een kansspel. Goed om te weten, je kunt jouw winkans vergroten: Check altijd vooraf de winkans, bestel altijd meerdere loten (een straatje, of boulevardje), zet een loterijpool op, of selecteer een klein kansspel met beperkte uitkeringen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Sta je dus niet blind op de landelijke loterijen met jackpots van €20.500.000,00. Wie weet wordt jij wel de gelukkige prijswinnaar in Waterlandkerkje?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De plek waar we loten kopen is wel veranderd. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Eenvoudig deelnemen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De jackpot wordt via internet overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De kansspelen in het overzicht beschikken over een NL vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is ideaal. Echter, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de buurt van Sluis kan jij loten kopen bij bijv. Prima, Ako, Bruna of gewoon de Jumbo. Je ontvangt dan een fysiek lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot aan de trekking. Dat maakt het nog mooier: je bezit een lot wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Vandaag nog je staatslot kopen in Waterlandkerkje? Vind in de onderstaande figuur een plaatselijke verkoper. Zoek ook naar loterij Oploo.

loterijen-waterlandkerkje

postcodeloterij logo

Postcode loterij Waterlandkerkje

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn te gek. Speel mee met de oudejaars jackpot, postcodekanjer, miljoenenjacht en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw tel. nummer is meteen het lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, nog meer prijs met vriendenpunten, een auto winnen, fikse prijzenpot augustus 2019 tot wel €700000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Waterlandkerkje

Met een boulevard, half lot, heel lot, straatjepak jij misschien wel fikse droomprijzen oplopend tot €20000000. Op de 10e van de maand kans en tijdens oud-en-nieuw. De grootste prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: cultuurprojecten ondersteunen en iedere maand kans op €1.000.000. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, elektronica winnen, entreekaartjes en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Voordelige loten en leuke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere maand 10.000den geluksvogels die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot kies je eigen getallen voor prijzen vanaf €10.000.000 tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; wordt dat lastig? Als je incidenteel een lot koopt speel je niet automatisch mee met de opvolgende loterijtrekking in Waterlandkerkje. Prefereer jij een loterij-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) via de bank lotengeld afgeboekt. Jouw loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of met behulp van jouw opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Goed om te weten: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd je eenmalig lot kopen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden aan de hand van het opzegformulier of via email.

Aanmelden voor de spannendste loterijen? Grootste prijzenpakket, beste winkansen en goede doelen ondersteunen!