Loterij Wervershoof Prijzen winnen tot wel €10 miljoen euro?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een flink bedrag op je bankrekening. Dankzij een loterij als de Staatsloterij en ook Lucky Day kan iedereen rijk worden. Deelnemen aan een loterij in Wervershoof? Deelnemen aan een geluksspel met de hoogste winkans? Of wil je achterhalen waar je in Wervershoof een lot kopen kan? Hieronder achterhaal je een schema met alle actuele spellen. Vergelijken doe jij door te kijken naar het goede doel, aantal trekkingen, lotprijs, jackpot. Je kunt de loten online bestellen, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de lokale Ako, Primera, Bruna of een andere supermarkt. Ontdek simpel & snel de grote loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Meespelen met een loterij in Wervershoof?

In en rondom Wervershoof kun je meedoen met verschillende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Je kunt dan denken aan een verloting van de lokale voetbalclub of van lokale ondernemers. Vanzelfsprekend kan je ook een gokje wagen bij erkende loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. de Vriendenloterij. Is een verloting uitzoeken lasting? Om dat te achterhalen bekijk je jouw winkans, de jackpot, en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je steunt het goede doel. Zoals Cobra Museum of Stichting Lezen & Schrijven. In de bijgaande tabel bekijk jij een overzicht met de meest populaire loterijen in Wervershoof met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij en het Miljoenenspel zijn erg bekend. Alleen, er zijn hier ook interessante lokale loterijen in Wervershoof. Denk aan een verloting georganiseerd door de lokale sportvereniging of zelfstandige ondernemers. De lot-kosten liggen vaak lager, en de kans op een prijs is groot. De prijzenpot bestaat uit geld, plus fysieke prijzen als taarten. Je voegt ook iets toe: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij steun je een vereniging in jouw omgeving. Nu ook online: loten kopen in Haaksbergen.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Om een voorbeeld te noemen: meedoen met de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Probeer het ook eens met de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Wervershoof zijn er meer dan je denkt. Wil je ook zo rijk worden? Check via loterijprijzen.nl waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Wervershoof

De grap van een kansspel is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Wervershoof. In de regio Noord-Holland zijn al jackpots van €850000 geclaimed! De hoofdprijs kan voor elke deelnemer vallen! Een loterij is een kansspel. Maar, je kunt het geluk een handje helpen: Schat jouw winkans goed in, bestel altijd meerdere loten (een boulevardje of straat), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met beperkte winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Beperk je dus niet tot de grote loterijen met prijzen van €4.500.000,00. Mogelijk noem jij jezelf straks de rijke prijswinnaar in Wervershoof?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De lokatie waar wij loten kopen wordt wel moderner. Het verschuift naar internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Eenvoudig meedingen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt automatisch gestort op je rekening.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De loterijen op deze pagina hebben allemaal goedkeuring gekregen. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de gemeente Medemblik koopt men loten bij Bruna, Primera, Ako of een andere Albert Heijn. Je ontvangt dan een fysiek lot. Je moet hem veilig opbergen tot na de prijsuitreiking. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Direct staatsloten kopen in Wervershoof? Doorzoek in de onderstaande figuur een lokaal verkooppunt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Oud Ootmarsum.

loterijen-wervershoof

postcodeloterij logo

Postcode loterij Wervershoof

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Speel mee met de postcodekanjer, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en oudejaarsloterij, entreekaarten, ijsprijs. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer vormt jouw lotnr. Zelf een goed doel uitzoeken, nog meer prijs met vriendenpunten, de autoprijs, lucratieve prijzenpot augustus 2019 oplopend tot €500000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Wervershoof

Dankzij een 1/5 staatslot, heel lot, half lot, straatjeding je mee om stevige hoofdprijzen van maar liefst €11000000. Elke 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. Het grootste prijzenpakket en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, gratis loten of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Wekelijks heel erg veel winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijks een trekking. Met een lot van €2,00 speel jij 7 getallen voor een jackpot startend vanaf €10.000.000 en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; wordt dat moeilijk? In het geval dat je gewoon een keer een lot koopt krijg je niet automatische een lot in de opvolgende loterijtrekking in Wervershoof. Prefereer jij een loterij-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor de loten afgeschreven. Jouw loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of aan de hand van zo’n opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Goed om te weten: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan jouw eenmalig lot inslaan. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook via jouw online account met een opzegformulier of via email.

Deelnemen aan de populairste loterijen? Grootste prijzenpakket, grootste winkans en goede doelen steunen!