Loterij West-Graftdijk Hoofdprijzen tot €45 miljoen?

Wie wil dat nu niet? Een flink bedrag op je bankrekening. Dankzij deelname aan een loterij als de Vriendenloterij en bijv. krasloten kan ook jij een mooi bedrag winnen. Meer weten over de loterij in West-Graftdijk? Wil je een geluksspel met de hoogste winkans? Of wil jij weten waar men in West-Graftdijk een lot kopen kan? Op Loterijprijzen.nl bekijk je een overzicht met alle actuele win spellen. Vergelijken doe jij op zaken als lotprijs, winkans, het goede doel, aantal trekkingen. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar het kan natuurlijk ook bij de lokale Prima, Ako, Bruna en Jumbo. Ontdek binnen een paar minuten de lokale en landelijke loterijen, en speel vandaag nog mee!

Populaire loterijen in West-Graftdijk?

Rondom West-Graftdijk bestaan er allerlei kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Je kunt dan denken aan een grote verloting van de regionale sportvereniging of van lokale ondernemers. Natuurlijk kun je ook deelnemen aan de grote loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. het Miljoenenspel. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen bekijk je de winkans, de jackpot, en de hoeveelheid uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Voorbeelden zijn Amnesty International of NOC*NSF. In de tabel hieronder vind jij een opsomming van veelbesproken loterijen in West-Graftdijk met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij of de bankgiroloterij kennen we natuurlijk allemaal. Maar, er zijn hier ook interessante lokale loterijen in West-Graftdijk. Je moet hierbij denken aan een verloting van een de plaatselijke muziekvereniging maar ook zelfstandige ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt zo een prijs te pakken. Je wint hier niet alleen geldbedragen, plus fysieke prijzen als boodschappen. Mooie bijkomstigheid: door een lot te kopen ondersteun je lokale initiatieven. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Haarle.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Overweeg eens een lot kopen bij Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. Probeer het ook eens met de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in West-Graftdijk zijn er genoeg. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Detecteer hieronder waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit West-Graftdijk

De grap van een gokspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in West-Graftdijk. Rondom Noord-Holland is al eens de jackpot van €700000 gesignaleerd! De straatprijs kan ook jij winnen! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, je kunt het geluk een handje helpen: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, speel mee met meerdere loten (een boulevardje of straat), neem deel aan een loterijpool, of speel een klein gokspel met beperkte uitkeringen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Beperk je dus niet tot de populaire loterijen waar je meedingt om bedragen van €11.000.000,00. Wie weet wordt jij wel de fortuinlijke prijswinnaar in West-Graftdijk?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De wijze van loten kopen is wel veranderd. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Laagdrempelig meespelen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het prijzengeld wordt via de bank betaald.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De gokbedrijven in de tabel zijn erkend door de Nederlandse overheid. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de omgeving Graft-De Rijp kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Prima, Ako, Bruna of een andere sigarenzaak. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je tot na de prijsuitreiking. Het maakt het nog spannender: je hebt iets in bezit wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Direct staatsloten kopen in West-Graftdijk? Zoek in de maps hierna een lokaal verkooppunt. Vind alles uit over loterij Oud-Beijerland.

loterijen-west-graftdijk

postcodeloterij logo

Postcode loterij West-Graftdijk

De jackpots van de postcode loterij zijn gigantisch. Speel mee met de straatprijs, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw 06-nummer + 2 letters is je lot. Steun een club of vereniging naar keuze, meer kans met vriendenpunten, de autoprijs, lucratieve prijzenpot augustus 2019 oplopend tot €100000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij West-Graftdijk

Via een heel lot, half lot, boulevard, straatjeding je mee om behoorlijke prijzen van maar liefst €11000000. Uitslag elke 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuurprojecten ondersteunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, cadeaubonnen, gratis loten en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Goedkope loten en unieke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere maand 10.000den geluksvogels die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Voor slechts €2 per lot pak je eigen getallen voor prijzen vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; gaat dat nog complex? Wanneer je een los lot koopt ding je niet automatisch mee in de opvolgende loterijtrekking in West-Graftdijk. Liever een abonnement bij een loterij? Er wordt dan via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Je loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of aan de hand van een opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Onthoud wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Ga dan jouw eenmalig lot inslaan. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement opzeggen kan ook via jouw online account door middel van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Meespelen met de leukste loterijen? De hoogste prijzen, beste winkansen en goede doelen steunen!