Loterij Wezep Jackpots oplopend tot €40.000.000?

Fantaseer jij er wel eens over? In één klap schatrijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Postcode loterij of Lucky Day kan dit zomaar. Ben jij op zoek naar een loterij in Wezep? Wil je de verloting met de vetste jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Wezep een lot kopen kan? Hier tref je een schema met alle lopende spellen. Vergelijkingen kun je maken op zaken als winkans, jackpot, het goede doel, lotprijs. Het snelste kun je online loten kopen, maar de echte beleving vind je bij een speciaalzaak als Prima, Ako, Bruna of gewoon de supermarkt. Ontdek meteen alle loterijen, en speel vandaag nog mee!

Alle loterijen in Wezep?

In Wezep zijn er verschillende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk hierbij aan een loterij van de plaatselijke voetbalclub of van zelfstandige ondernemers. Vanzelf heb je de optie mee te spelen met betrouwbare grote loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en tevens de Lotto. Is een verloting uitzoeken lasting? Hierbij doorzoek je de kans om te winnen, de hoofdprijs, en aantal trekkingen per jaar. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Bijvoorbeeld Kunsthal Rotterdam en Villa Pardoes. In het onderstaande overzicht bekijk jij een beter beeld van loterijen in Wezep met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot kennen we natuurlijk allemaal. Echter, je kunt ook deelnemen aan populaire lokale loterijen in Wezep. Bijvoorbeeld een actie van de lokale voetbalclub en tevens lokale ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is erg groot. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als auto’s. Een leuke extra: door het kopen van een lot ondersteun je lokale initiatieven. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Harkema.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Om een voorbeeld te noemen: jouw geluk beproeven bij de Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. En vergeet niet de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Wezep komen regelmatig voor. Wordt jij net zo rijk? Detecteer op deze pagina waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Wezep

Uniek aan een gokje wagen is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Wezep. In deze provincie Gelderland zijn diverse jackpots van €550000 voorbij gekomen! De jackpot kan voor elke deelnemer vallen! Je moet met name veel geluk hebben. Echter, een klein deel heb je zelf in de hand: Check altijd vooraf de winkans, sla meerdere loten in (een straatje, of boulevardje), start een loterijpool met vrienden, of ga gokken met mindere uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Overweeg niet uitsluitend de populaire loterijen waar je meedingt om bedragen van €18.000.000,00. Misschien wordt jij wel de volgende prijswinnaar in Wezep?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De lokatie waar wij loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Probleemloos meedingen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De aanbieders in de vergelijker zijn erkend door de Nederlandse overheid. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Desalniettemin, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de regio Oldebroek kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Ako, Primera of gewoon de supermarkt. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze houd je bij je totdat je de uitslag kunt bekijken. Dat maakt het nog mooier: je bezit een lot waarmee je wellicht schatrijk wordt. Vandaag nog een staatslot kopen in Wezep? Doorzoek in de maps hierna een verkooppunt bij jou in de buurt. Vind alles uit over loterij Ouwster-Nijega.

loterijen-wezep

postcodeloterij logo

Postcode loterij Wezep

De jackpots van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, miljoenenjacht, postcodekanjer en entreekaarten, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer + 2 letters is je lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, meer kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, hoge prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €200000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Wezep

Door aanschaf van boulevard, heel lot, straatje, 1/5 staatslotmaak je kans op serieuze droomprijzen tot wel €18000000. Elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: een steentje bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, elektronica winnen, entreekaartjes of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en leuke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Maandelijks 100.000den winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met elke week een nieuwe rond. Voor slechts €2 per lot kies je eigen getallen voor prijzen die beginnen bij €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; maken ze dat moeilijk? Indien je eenmalig een lot hebt gekocht ding je niet automatisch mee in de nieuwe loterijtrekking in Wezep. Liever een abonnement bij een loterij? Dan wordt er door middel van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) kosten voor de loten afgeschreven. Jouw loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of aan de hand van een opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Goed om te weten: je hebt te maken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot kopen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement opzeggen kan in veel gevallen tevens online aan de hand van het opzegformulier of via email.

Aanmelden voor de Nederlandse loterijen? De absolute jackpot, uitstekende winkans en goede doelen steunen!