Loterij Wezup Win bedragen tot €65 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? In één klap schatrijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Postcode loterij of Lucky Day is het mogelijk. Ben jij op zoek naar een loterij in Wezup? Alleen op zoek naar het spel met met de hoogste prijs? Of nieuwsgierig waar jij in Wezup een lot kan bestellen? Op Loterijprijzen.nl ontdek je een lijst met alle hedendaagse loterijen. Vergelijkingen kun je maken via hoeveelheid trekkingen, kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs. Steeds meer mensen kopen online loten, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de plaatselijke Prima, Ako, Bruna of gewoon de benzinepompen. Vergelijk snel de gangbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Populaire loterijen in Wezup?

Rondom Wezup kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk hierbij aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de lokale sportvereniging of van de dorpsvereniging. Vanzelfsprekend kun je ook deelnemen aan populaire loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij en ook de Bankgiroloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hierbij check je jouw winkans, jackpot en prijzen, en hoeveel trekkingen er zijn. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Zoals Hivos en Rutgers. In het schema check jij een analyse van erkende loterijen in Wezup met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als bijv. Lotto, Vriendenloterij of krasloten klinken bekend in de oren. Alleen, je kunt hier ook een gokje wagen in een populaire lokale loterijen in Wezup. Bijvoorbeeld een clubactie van de lokale sportclub en de lokale middenstand. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt een grote kans op een prijs. Je kunt vaak geld winnen maar bijvoorbeeld ook voetbalkaarten. Een fijn gevolg: door het kopen van een lot steun je een vereniging in jouw omgeving. Nu ook online: loten kopen in Harkstede.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Denk aan een lot kopen bij Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. En wat te denken van de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Wezup zijn er wel degelijk! Wil jij een gokje wagen? Achterhaal op onze website verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Wezup

De grap van een loterij is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Wezup. In deze provincie Drenthe is al een jackpot van €975000 voorgevallen! Zo’n enorme prijs kan zomaar bij jou vallen! Je moet met name veel geluk hebben. Maar, je hebt wel een kleine invloed: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (een straat, of boulevard), overweeg een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met beperkte prijzen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Beperk je dus niet tot de populaire loterijen met geldprijzen van €11.000.000,00. Wie weet noem jij jezelf straks de grote prijswinnaar in Wezup?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De manier waarop we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Probleemloos meespelen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De jackpot wordt via internet overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De aanbieders in het overzicht zijn goedgekeurd door de regering. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Toch, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In de gemeente Coevorden kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de Esso. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot aan de trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een lot waarmee je wellicht schatrijk wordt. Vandaag nog een staatslot kopen in Wezup? Check in de onderstaande figuur een regionaal verkooppunt. Zoek ook naar loterij Ouwsterhaule.

loterijen-wezup

postcodeloterij logo

Postcode loterij Wezup

De bedragen van de postcode loterij zijn immens. Zo win je bijvoorbeeld de postcodekanjer, straatprijs, miljoenenjacht en entreekaarten, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw tel. nummer vormt jouw lotnr. Steun een club of vereniging naar keuze, spaar vriendenpunten, de autoprijs, fikse prijzenpot augustus 2019 van zeker €300000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Wezup

Door aanschaf van straatje, half lot, 1/5 staatslot, boulevardding je mee om fikse hoofdprijzen tot wel €24000000. Elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuur steunen en iedere maand kans op €1.000.000. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, elektronica winnen, entreekaartjes of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Goedkope loten en unieke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor slechts €2 per lot neem je 7 getallen voor een jackpot van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; gaat dat nog moeizaam? Wanneer je een enkele keer je geluk wil beproeven krijg je niet automatische een lot in de recente loterijtrekking in Wezup. Kies je voor een abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar geld voor de loten overgeschreven. Het loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of via zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Vergeet niet: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd zo’n eenmalig lot kiezen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten is ook online mogelijk met een opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Wil je meespelen met de leukste loterijen? Hoogste prijzenpot, grootste winkans en goede doelen steunen!