Loterij Wijster Hoofdprijzen tot €65.000.000?

Fantaseer jij er wel eens over? Schathemeltjerijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Bankgiroloterij of bijvoorbeeld Raffld kan dit zomaar. Meer weten over de loterij in Wijster? Meedoen met een geluksspel met de lucratiefste hoofdprijs? Of nieuwsgierig waar jij in Wijster een lot kunt bemachtigen? Hieronder bekijk je een lijst met alle huidige loterijen. Vergelijken kan op zaken als kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund. Het snelste kun je online loten kopen, maar de echte beleving vind je bij een speciaalzaak als Primera, Bruna, Ako of een andere benzinepompen. Bekijk meteen de meest gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Welke loterijen zijn er in Wijster?

In Wijster vinden we een ruim aanbod kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk aan een loterij van de regionale sportclub of van zelfstandige ondernemers. Uiteraard kan je ook meespelen met Nederlandse loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. krasloten. Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor bekijk je jouw winkans, de hoofdprijs, en het aantal uitreikingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Bijvoorbeeld Landschapsbeheer Nederland of Skanfonds. In de tabel hieronder bekijk jij een overzicht met betrouwbare loterijen in Wijster met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals bijv. Vriendenloterij, Lotto of het Miljoenenspel zijn erg bekend. Alleen, je kunt hier ook een gokje wagen in een populaire lokale loterijen in Wijster. Dit kan zijn een verloting van een de actieve voetbalvereniging plus zelfstandige ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt een grote kans op een prijs. Men maakt kans op een jackpot plus fysieke prijzen als gratis winkelen. Mooie bijkomstigheid: door deel te nemen aan een lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Heelweg.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meespelen met de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. En vergeet niet de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Wijster komen regelmatig voor. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Vind via loterijprijzen.nl waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Wijster

De grap van een kansspel is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Wijster. In de provincie Drenthe zijn diverse jackpots van €125000 gesignaleerd! Een kanjer kan voor elke deelnemer vallen! Een loterij is een kansspel. Alleen, het is niet uitsluitend geluk: Selecteer een spel met een hoge winkans, speel mee met meerdere loten (een straat, of boulevard), overweeg een loterijpool, of speel een klein gokspel met beperkte prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kies niet enkel voor de grote loterijen met hoofdprijzen van €21.000.000,00. Wie weet wordt jij wel de gelukkige prijswinnaar in Wijster?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De lokatie waar wij loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Gemakkelijk meedoen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt via de bank betaald.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De gokbedrijven op deze website zijn erkend door de Nederlandse overheid. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In de omgeving Midden-Drenthe koopt men loten bij Bruna, Primera, Ako maar steeds vaker ook bij de benzinestations. Dit papieren lot moet je meenemen. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot de trekkingsdag. Dat maakt het nog mooier: er zit iets in je broekzak wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Nu je staatslot kopen in Wijster? Zoek hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Mensen zochten ook naar: loterij Peperga.

loterijen-wijster

postcodeloterij logo

Postcode loterij Wijster

De bedragen van de postcode loterij zijn enorm. Maak kans op de postcodekanjer, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en ijsprijs, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw 06-nummer + 2 letters is je lot. De loterij steunt 50 goede doelen, spaar vriendenpunten, autojackpot, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €800000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Wijster

Met bijv. een 1/5 staatslot, boulevard, heel lot, half lotmaak jij aanspraak op enorme jackpots tot wel €13000000. Trekking 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De grootste prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, cadeaubonnen, entreekaartjes of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en aantrekkelijke aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Met een lot van €2,00 speel je eigen getallen voor prijzen die beginnen bij €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; wordt dat moeilijk? Als je zo nu en dan eens een lot koopt zit je niet direct vast aan een volgende loterijtrekking in Wijster. Kies je voor een abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) kosten voor de loten afgeschreven. Het loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of via de opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Goed om te weten: aanbieders werken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld het eenmalig lot bestellen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden met een opzegformulier of d.m.v. een mail.

Wil je meespelen met de spannendste loterijen? De hoogste prijzen, uitstekende winkans en goede doelen steunen!