Loterij Wilhelminaoord Hoofdprijzen tot €70 miljoen euro?

Wie droomt er niet van? Schathemeltjerijk worden! Via een loterij als de Postcode loterij of bijvoorbeeld de EuroJackpot is het voor iedereen weggelegd. Meer weten over de loterij in Wilhelminaoord? Deelnemen aan een gokje wagen met de lucratiefste hoofdprijs? Of nieuwsgierig waar jij in Wilhelminaoord loten kunt kopen? Op deze pagina bekijk je een lijst met alle populaire verlotingen. Je kunt ze vergelijken gebaseerd op goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, hoofdprijs, prijs van een lot. Je kunt de loten online bestellen, maar je kunt ook gewoon naar bijvoorbeeld de Bruna, Ako, Primera of gewoon de Shell. Ontdek direct de meest gangbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Meespelen met een loterij in Wilhelminaoord?

In en rondom Wilhelminaoord zijn er een breed scala aan kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Je kunt dan denken aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de plaatselijke voetbalclub of van zelfstandige ondernemers. Daarnaast kan je ook loten kopen bij de grote loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. Lucky Day. Welke verloting past bij jou? Hiervoor check je de winkans, hoogte van de prijzen, en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Bijvoorbeeld Diabetes Fonds en STOP AID NOW!. In de bijgaande tabel check jij een vergelijking van loterijen in Wilhelminaoord met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij of Raffld kennen we natuurlijk allemaal. Desondanks, je kunt ook deelnemen aan populaire lokale loterijen in Wilhelminaoord. Dit kan zijn een verloting van een de lokale muziekvereniging en zelfstandige ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de kans op een prijs is groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, plus fysieke prijzen als concertkaartjes. Een fijn gevolg: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Heenvliet.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Wat te denken van meedoen met de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Vergeet ook niet de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Wilhelminaoord komen regelmatig voor. Wil jij een gokje wagen? Detecteer op onze website verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Wilhelminaoord

Het fraaie van een gokspel is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Wilhelminaoord. In deze provincie Drenthe zijn meerdere jackpots van €600000 geclaimed! Een jackpot kan voor elke deelnemer vallen! Je moet met name veel geluk hebben. Maar, je kunt jouw winkans vergroten: Kies voor loterij met een hoge winkans, speel mee met meerdere loten (een boulevardje of straat), start een loterijpool met vrienden, of ga voor een kleinere loterij met kleinere prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Sta je dus niet blind op de grote loterijen met hoofdprijzen van €5.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en noem jij jezelf straks de volgende prijswinnaar in Wilhelminaoord?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De plek waar we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Gemakkelijk meedingen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • Het prijzengeld wordt direct overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De kansspelen in de vergelijker hebben allen een vergunning. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is erg handig. Echter, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In de omgeving Westerveld koopt men loten bij Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de supermarkt. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Je moet hem veilig opbergen tot na de prijsuitreiking. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een lot waarmee je wellicht schatrijk wordt. Direct jouw staatslot kopen in Wilhelminaoord? Bekijk in de plattegrond hieronder een regionaal verkooppunt. Lees nu verder over loterij Petten.

loterijen-wilhelminaoord

postcodeloterij logo

Postcode loterij Wilhelminaoord

De bedragen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Win de grote postcodekanjer, straatprijs, oudejaars jackpot en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer + 2 letters is je lot. Zelf een goed doel uitzoeken, spaar vriendenpunten, auto’s winnen, een enorme prijzenpot in augustus 2019 van wel €200000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Wilhelminaoord

Via een straatje, half lot, heel lot, 1/5 staatslotdoe jij mee voor serieuze jackpots. Denk aan €9000000. Elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, gratis loten, entreekaartjes of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en altijd aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Loten kosten maar €2,00 selecteer jij persoonlijke getallen voor de jackpot van minimaal €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; wordt dat complex? Wanneer je een enkele keer je geluk wil beproeven speel je niet automatisch mee met de recente loterijtrekking in Wilhelminaoord. Heb je een abonnement afgesloten? Dan wordt er door middel van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) geld voor de loten overgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of door het sturen van een opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Let op: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot kiezen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement opzeggen kan ook via jouw online account middels het opzegformulier of via email.

Wil je meespelen met de beste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, beste winkansen en goede doelen steunen!