Loterij Winkel Win bedragen tot €20 miljoen euro?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een groot geldbedrag winnen! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Lotto en bijv. Lucky Day is het voor iedereen weggelegd. Meespelen met een loterij in Winkel? Wil je een geluksspel met de meest hoge jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Winkel een lot bestellen kunt? Op Loterijprijzen.nl tref je een overzicht met alle actuele spellen. Vergelijken kan door te kijken naar prijs van een lot, kans om te winnen, hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen. Steeds meer mensen kopen online loten, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar een speciaalzaak als Prima, Ako, Bruna of een andere supermarkt. Vergelijk moeiteloos de toonaangevende loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Populaire loterijen in Winkel?

Rondom Winkel kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Dat kan zijn een speciale verloting van de regionale sportclub of van lokale winkeliers. Vanzelf kan je ook loten kopen bij de grote loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij en krasloten. Welke verloting past bij jou? Om dat te achterhalen doorzoek je de kans om te winnen, jackpot en prijzen, en het aantal uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Voorbeelden zijn Anne Frank Stichting of Rutgers. In de tabel hieronder check jij een overzicht met erkende loterijen in Winkel met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals bijv. Vriendenloterij, Lotto en Raffld kennen we natuurlijk allemaal. Echter, je treft daar ook interessante lokale loterijen in Winkel. Denk dan aan een verloting van een de gemeentelijke sportclub of zelfstandige ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en leuke extra’s als vakanties. Een leuke extra: door deel te nemen aan een lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Heesch.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Om een voorbeeld te noemen: jouw geluk beproeven bij de Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Probeer het ook eens met de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Winkel zijn er wel degelijk! Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Detecteer via loterijprijzen.nl waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Winkel

Het leuke aan een gokje wagen is: iedereen heeft dezelfde winkans. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Winkel. Rondom Noord-Holland zijn al jackpots van €475000 gevallen! De straatprijs kan ook jij winnen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Goed om te weten, het is niet uitsluitend geluk: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, speel mee met meerdere loten (een boulevard of straat), overweeg een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met kleinere prijzen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Beperk je dus niet tot de populaire loterijen met hoofdprijzen van €12.000.000,00. Wellicht val je in de prijzen als de fortuinlijke prijswinnaar in Winkel?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier waarop we loten kopen verandert wel. Het verschuift naar internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Eenvoudig meedoen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • Het gewonnen bedrag wordt automatisch gestort op je rekening.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De kansspelen op deze website zijn goedgekeurd door de regering. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is fantastisch. Echter, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In en rondom Hollands Kroon koopt men loten bij Bruna, Ako, Primera of een andere Shell. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze houd je bij je tot na de prijsuitreiking. Het maakt het nog spannender: je hebt iets bij je waarmee je wellicht schatrijk wordt. Meteen staatsloten kopen in Winkel? Check hieronder een plaatselijke verkoper. Lees nu verder over loterij Pingjum.

loterijen-winkel

postcodeloterij logo

Postcode loterij Winkel

De postcode loterij prijzen zijn grenzeloos. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, postcodekanjer, miljoenenjacht en entreekaarten, ijsprijs, cadeaubonnen. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer + 2 letters is je lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, nog meer prijs met vriendenpunten, de autoprijs, fikse prijzenpot augustus 2019 tot maar liefst €400000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Winkel

Dankzij een heel lot, 1/5 staatslot, half lot, straatjemaak je kans op fikse prijzen. Denk aan €21000000. Op de 10e van de maand kans en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De meest fantastische prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuur steunen en iedere maand kans op €1.000.000. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, entreekaartjes, elektronica winnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en altijd aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere week duizenden winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor niet meer dan 2 euro speel jij persoonlijke getallen voor de jackpot van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; werkt dat ingewikkeld? Indien je zo nu en dan eens een lot koopt krijg je niet automatische een lot in de recente loterijtrekking in Winkel. Prefereer jij een loterij-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) via de bank lotengeld afgeboekt. Je loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of via je opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Vergeet niet: er is in de regel een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan jouw eenmalig lot inslaan. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten is ook online mogelijk middels het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Aanmelden voor de beste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, grootste winkans en een gift aan goede doelen!