Loterij Witharen Prijzen winnen tot wel €90 miljoen euro?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een groot geldbedrag winnen! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Vriendenloterij of bijvoorbeeld krasloten is het voor iedereen weggelegd. Meespelen met een loterij in Witharen? Zoek jij het spel met de hoogste winkans? Of nieuwsgierig waar jij in Witharen een lot kopen kan? Op deze pagina tref je een schema met alle populaire geluksspelletjes. Vergelijken doe jij door te kijken naar prijs van een lot, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij een speciaalzaak als Ako, Bruna, Primera of benzinepompen. Bekijk gelijk de betrouwbare loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Populaire loterijen in Witharen?

In en rondom Witharen vinden we verschillende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk aan een loterij van de actieve voetbalvereniging of van lokale ondernemers. Daarnaast kan je ook een gokje wagen bij landelijke loterijen zoals Postcode loterij, Staatsloterij of de Lotto. Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dit te bepalen check je jouw winkans, de hoofdprijs, en de hoeveelheid uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Denk aan Greenpeace of Nationaal Museum van Wereldculturen. In de bijgaande tabel tref je een overzicht met betrouwbare loterijen in Witharen met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij of het Miljoenenspel zijn je vast niet onbekend. Alleen, je kunt hier ook een gokje wagen in een mooie lokale loterijen in Witharen. Denk dan aan een evenement van de actieve sportvereniging maar ook lokale winkeliers. De lot-kosten liggen vaak lager, en de winkans is enorm. Vaak maak je kans op geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook boodschappen. Een fijn gevolg: door het kopen van een lot help je lokale stichtingen / verenigingen. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Heinenoord.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Om een voorbeeld te noemen: meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 april 2020 mee via een lot van staatsloterij. En wat te denken van de uitslag van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit Witharen komen regelmatig voor. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Detecteer hierna lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Witharen

Het leuke aan een gokspel is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Witharen. Rondom Overijssel zijn diverse jackpots van €500000 voorgekomen! Een hoofdprijs kan iedereen winnen! Geluk is een belangrijke factor. Echter, het draait niet alleen om geluk: Kies voor loterij met een hoge winkans, bestel altijd meerdere loten (een straat, of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of ga voor een kleinere loterij met lagere prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Sta je dus niet blind op de landelijke loterijen met prijzen van €14.500.000,00. Wie weet noem jij jezelf straks de volgende prijswinnaar in Witharen?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier waarop we loten kopen wordt wel moderner. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Gemakkelijk deelnemen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De eventuele prijzen wordt via internet overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen in de vergelijker zijn goedgekeurd door de regering. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Alleen, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de gemeente Ommen kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Ako, Primera of tabakswinkel. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je goed tot het moment van trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een papiertje dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Direct je staatslot kopen in Witharen? Zoek in de maps hierna een verkooppunt in de buurt. Ook interessant: loterij Putten.

loterijen-witharen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Witharen

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn grenzeloos. Speel mee met de postcodekanjer, oudejaars jackpot, straatprijs en ijsprijs, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) vormt jouw lotnr. Zelf een goed doel uitzoeken, extra kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, aantrekkelijke prijzenpot in april 2020 tot maar liefst €800000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Witharen

Met een 1/5 staatslot, half lot, heel lot, boulevardwin jij misschien wel serieuze jackpots van zelfs €10000000. Op de 10e van de maand kans en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De meest fantastische prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuur steunen en elke maand meedingen om de miljoen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, gratis loten, entreekaartjes en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en scherpe aanbiedingen bij automatische deelname. Maandelijks 100.000den winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor niet meer dan 2 euro neem jij persoonlijke getallen voor de jackpot startend vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; wordt dat ingewikkeld? In de situatie wanneer jij sporadisch een lot bestelt krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Witharen. Kies je voor een abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor de loten afgeschreven. Jouw loterij contract kan je telefonisch opzeggen of via je opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Onthoud wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Ga dan een eenmalig lot inslaan. Het gemak van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Het beëindigen van een abonnement kan in veel gevallen tevens online door middel van opzegformulier of via email.

Aanmelden voor de populairste loterijen? Hoogste prijzenpot, beste winkansen en goede doelen steunen!