Loterij Woltersum Jackpots oplopend tot €50.000.000?

Fantaseer jij er wel eens over? In één klap schatrijk worden! Via een loterij als de Lotto of bijvoorbeeld Raffld kan iedereen rijk worden. Benieuwd naar de loterijen in Woltersum? Wil je het spel met met de hoogste prijs? Of nieuwsgierig waar jij in Woltersum een lot kan bestellen? Op Loterijprijzen.nl achterhaal je een vergelijking met alle actuele win spellen. Je kunt ze vergelijken gebaseerd op het goede doel, lotprijs, jackpot, winkans. Steeds meer mensen kopen online loten, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de plaatselijke Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de Albert Heijn. Ontdek gelijk de gangbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Alle loterijen in Woltersum?

In de regio Woltersum kun je deelnemen aan uiteenlopende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Je kunt dan denken aan een grote verloting van de lokale sportvereniging of van de dorpsvereniging. Natuurlijk kan je ook meespelen met bekende loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. de Vriendenloterij. Welke verloting past bij jou? Om dit te bepalen bekijk je de winkansen, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Voorbeelden zijn KNCV Tuberculosefonds of Vereniging De Hollandse Molen. In de bijgaande tabel achterhaal jij een analyse van de meest populaire loterijen in Woltersum met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij en het Miljoenenspel zijn erg bekend. Echter, we zien ook mooie lokale loterijen in Woltersum. Denk aan een clubactie van de regionale sportvereniging maar ook lokale winkeliers. De loten zijn vaak goedkoop, en de kans op een prijs is groot. De prijzenpot bestaat uit geld, en tastbare prijzen zoals televisies. Je voegt ook iets toe: door mee te doen draag jij je steentje bij in jouw regio. Lees nu verder over loten kopen in Hempens.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Wat te denken van een lot kopen bij Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 april 2020 mee met de staatsloterij. Overweeg ook eens de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in Woltersum zijn er meer dan je denkt. Wil je ook zo rijk worden? Achterhaal via loterijprijzen.nl waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Woltersum

Het leuke aan een kansspel is: het is voor iedereen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Woltersum. Rondom Groningen zijn diverse jackpots van €325000 ingevorderd! Een hoofdprijs kan ook jij winnen! Geluk is een belangrijke factor. Goed om te weten, een klein deel heb je zelf in de hand: Kies voor loterij met een hoge winkans, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), doe mee met een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met standaard prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kies niet enkel voor de internationale loterijen waar je meedingt om bedragen van €8.500.000,00. Misschien ben je de grote prijswinnaar in Woltersum?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De manier waarop we loten kopen wordt wel moderner. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Eenvoudig meespelen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het prijzengeld wordt via de bank betaald.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De gokbedrijven in het overzicht zijn goedgekeurd door de regering. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is super. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel blijft in trek. In de buurt van Ten Boer kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Ako, Primera en Texaco. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Je moet hem veilig opbergen tot de trekkingsdag. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een papiertje dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Nu je staatslot kopen in Woltersum? Bekijk in het plaatje hieronder een verkooppunt in de buurt. Ook interessant: loterij Roodhuis.

loterijen-woltersum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Woltersum

De prijzen van de postcode loterij zijn immens. Maak kans op de oudejaars jackpot, straatprijs, miljoenenjacht en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, entreekaarten. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) is je lotnummer. Zelf een goed doel uitzoeken, spaar vriendenpunten, de autoprijs, lucratieve prijzenpot april 2020 van wel €100000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Woltersum

Met bijv. een 1/5 staatslot, heel lot, straatje, half lotmaak jij aanspraak op enorme droomprijzen. Denk aan €7000000. Trekking 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: een steentje bijdragen aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, gratis loten, elektronica winnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en scherpe aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag is er een trekking. Voor niet meer dan 2 euro pak jij eigen getallen voor prijzen van minimaal €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; wordt dat moeizaam? Wanneer je sporadisch een lot bestelt heb je geen verplichting tot de recente loterijtrekking in Woltersum. Liever een abonnement bij een loterij? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke maand (of week) geld voor de loten overgeschreven. Het loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of aan de hand van de opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Goed om te weten: aanbieders werken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot aanschaffen. Het gemak van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook via jouw online account aan de hand van het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Meedoen met de Nederlandse loterijen? Hoogste prijzenpot, uitstekende winkans en goede doelen ondersteunen!