Loterij Wormerveer Loterijen met prijzen tot €90 miljoen?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een flink bedrag op je bankrekening. Via een loterij als de Staatsloterij of bijvoorbeeld Raffld kan dit zomaar. Ben jij op zoek naar een loterij in Wormerveer? Meedoen met een geluksspel met de vetste jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Wormerveer een lot kopen kan? Op deze pagina ontdek je een schema met alle huidige loterijen. Vergelijkingen kun je maken op basis van hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen, kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund. Steeds meer mensen kopen online loten, maar je kunt ook gewoon naar de lokale Ako, Bruna, Primera of sigarenwinkel. Vergelijk razendsnel de meest gangbare loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Alle loterijen in Wormerveer?

In de regio Wormerveer kun je meedoen met allerlei kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk hierbij aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de gemeentelijke voetbalclub of van zelfstandige ondernemers. Daarnaast kun je ook deelnemen aan populaire loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij en ook de Lotto. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hiervoor analyseer je de winkans, de hoofdprijs, en de hoeveelheid uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Zoals KiKa of Museum Speelklok. In de lijst hieronder bekijk je een beter beeld van de meest populaire loterijen in Wormerveer met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto of het Miljoenenspel kennen we natuurlijk allemaal. Toch, er zijn ook leuke lokale loterijen in Wormerveer. Bijvoorbeeld een actie van de lokale sportclub of lokale ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt een grote kans op een prijs. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en naturaprijzen als voetbaltickets. Een leuke extra: door mee te doen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Lees nu verder over loten kopen in Hensbroek.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Wat te denken van een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee met de staatsloterij. Probeer het ook eens met de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Wormerveer zijn er meer dan je denkt. Wil jij een gokje wagen? Ontdek hieronder waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Wormerveer

De grap van een gokje wagen is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Wormerveer. In de regio Noord-Holland zijn meerdere jackpots van €475000 gesignaleerd! Een enorm geldbedrag is ook voor jou weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Maar, een klein deel heb je zelf in de hand: Selecteer een spel met een hoge winkans, bestel altijd meerdere loten (een straatje, of boulevardje), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of speel een klein gokspel met lagere winsten. Denk aan kraskaarten en krasloten. Beperk je dus niet tot de populaire loterijen met hoofdprijzen van €7.500.000,00. Misschien ben jij straks de grote prijswinnaar in Wormerveer?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De lokatie waar wij loten kopen wordt wel moderner. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Laagdrempelig meedoen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De prijs wordt direct overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De aanbieders in de tabel beschikken over een NL vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Echter, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de regio Zaanstad koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de Shell. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze houd je bij je totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets in bezit wat jou miljonair kan maken. Vandaag nog je staatslot kopen in Wormerveer? Doorzoek in het plaatje hieronder een lokaal verkooppunt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Rekken.

loterijen-wormerveer

postcodeloterij logo

Postcode loterij Wormerveer

De jackpots van de postcode loterij zijn immens. Zo profiteer je van de straatprijs, oudejaars jackpot, postcodekanjer en oudejaarsloterij, entreekaarten, ijsprijs. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer + 2 letters is je lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, nog meer prijs met vriendenpunten, de autoprijs, lucratieve prijzenpot augustus 2019 van wel €100000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Wormerveer

Door aanschaf van heel lot, boulevard, straatje, half lotheb jij extra kans op interessante droomprijzen tot wel €14000000. Uitslag elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De meest fantastische prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: bijdragen aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, gratis loten, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en aantrekkelijke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Wekelijks heel erg veel winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot pak je persoonlijke getallen voor de jackpot startend vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; werkt dat lastig? In de situatie wanneer jij af en toe eens een lot aanschaft ben je niet gebonden aan de nieuwe loterijtrekking in Wormerveer. Heb je een abonnement afgesloten? In dat geval wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand een bedrag van je rekening afgeschreven. Je loterij contract kan je telefonisch opzeggen of aan de hand van de opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot kiezen. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook via jouw online account door gebruik te maken van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Deelnemen aan de beste loterijen? Grootste prijzenpakket, hoogste winkans en goede doelen ondersteunen!