Loterij Wytgaard Win bedragen tot €25 miljoen euro?

Droom jij er wel eens stiekem van? In één klap schatrijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Vriendenloterij en ook Raffld kan dit zomaar. Meespelen met een loterij in Wytgaard? Meedoen met de loterij met de hoogste winkans? Of zoek je sites en winkels waar jij in Wytgaard een lot kopen kan? Op onze website tref je een vergelijking met alle huidige loterijen. Vergelijken doe jij middels aantal trekkingen, winkans, het goede doel, lotprijs. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar bijvoorbeeld de Bruna, Ako, Primera of gewoon de supermarkt. Ontdek moeiteloos de grote loterijen, en waag eens een gokje!

Lopende loterijen in Wytgaard?

In de regio Wytgaard kun je meedoen met verschillende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk aan een grote verloting van de lokale sportvereniging of van lokale ondernemers. Vanzelfsprekend kun je ook deelnemen aan Nederlandse loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij of ook de Bankgiroloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hiervoor analyseer je jouw winkans, hoogte van de prijzen, en hoeveel trekkingen er zijn. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Denk aan Carbon War Room of The Elders. In de lijst hieronder check je een lijst met loterijen in Wytgaard met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij of de bankgiroloterij klinken bekend in de oren. Maar, er zijn ook lucratieve lokale loterijen in Wytgaard. Je moet hierbij denken aan een clubactie van de plaatselijke muziekvereniging maar ook zelfstandige ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt een grote kans op een prijs. Je kunt vaak geld winnen en naturaprijzen als concertkaartjes. Een leuke extra: door een lot te kopen help je lokale stichtingen / verenigingen. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Herveld.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Wat te denken van een lot kopen bij Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Overweeg ook eens de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Wytgaard komen regelmatig voor. Wil jij een gokje wagen? Achterhaal hierna waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Wytgaard

Het mooie aan de lotto is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Wytgaard. In deze provincie Friesland zijn al jackpots van €850000 opgeëist! De straatprijs kan voor elke deelnemer vallen! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, je hebt wel een kleine invloed: Kies voor loterij met een hoge winkans, sla meerdere loten in (een boulevardje of straat), overweeg een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met lagere uitkeringen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Sta je dus niet blind op de grotere loterij-bedrijven met prijzen van €5.000.000,00. Wellicht wordt jij wel de gelukkige prijswinnaar in Wytgaard?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De manier waarop we loten kopen wordt wel moderner. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Eenvoudig meespelen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De prijs wordt via de bank betaald.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De gokbedrijven op deze website hebben allen een vergunning. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Maar, loten kopen in een winkel blijft in trek. In en rondom Leeuwarden kun jij loten kopen bij o.a. Prima, Ako, Bruna of gewoon de pompstations. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je op een veilige plek tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: je hebt iets bij je wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Meteen jouw staatslot kopen in Wytgaard? Vind in de onderstaande figuur een verkooppunt in de buurt. Lees nu verder over loterij Rha.

loterijen-wytgaard

postcodeloterij logo

Postcode loterij Wytgaard

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn te gek. Speel mee met de miljoenenjacht, straatprijs, oudejaars jackpot en ijsprijs, entreekaarten, cadeaubonnen. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer is meteen het lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, spaar vriendenpunten, een auto winnen, een enorme prijzenpot in augustus 2019 tot wel €600000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Wytgaard

Dankzij een heel lot, 1/5 staatslot, straatje, half lotwin jij misschien wel fikse hoofdprijzen. Bijvoorbeeld €25000000. Op de 10e van de maand kans en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzen en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: een bijdrage leveren aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en altijd aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere week duizenden winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag is er een trekking. Voor niet meer dan 2 euro speel jij eigen getallen voor prijzen die beginnen bij €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; werkt dat moeilijk? Wanneer je een enkele keer je geluk wil beproeven krijg je niet automatische een lot in de opvolgende loterijtrekking in Wytgaard. Kies je voor een abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) kosten voor de loten afgeschreven. Een loterij contract kan je telefonisch opzeggen hoewel het ook kan met zo’n opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Bedenk wel: er is een opzegtermijn van toepassing. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Ga dan zo’n eenmalig lot inslaan. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Het beëindigen van een abonnement kan ook via jouw online account met een opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meespelen met de beste loterijen? Hoogste prijzenpot, hoogste winkans en een gift aan goede doelen!