Loterij Yde Hoofdprijzen tot €40 miljoen?

Fantaseer jij er wel eens over? Een groot geldbedrag winnen! Dankzij deelname aan een loterij als de Bankgiroloterij en ook Raffld kan dit zomaar. Benieuwd naar de loterijen in Yde? Alleen op zoek naar de loterij met de lucratiefste hoofdprijs? Of benieuwd naar waar je in Yde een lot kopen kan? Op deze website achterhaal je een lijst met alle populaire geluksspelletjes. Vergelijkingen kun je maken gebaseerd op hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen, kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund. Je kunt de loten online bestellen, maar de echte beleving vind je bij een speciaalzaak als Bruna, Primera, Ako of gewoon de tabakswinkel. Check simpel & snel de lokale en landelijke loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Alle loterijen in Yde?

Rondom Yde zijn er een breed scala aan kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Je kunt dan denken aan een speciale verloting van de actieve sportclub of van zelfstandige ondernemers. Vanzelf heb je de optie mee te spelen met betrouwbare grote loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij en krasloten. Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dit te bepalen analyseer je alle winkansen, hoogte van de prijzen, en aantal trekkingen per jaar. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Bijvoorbeeld Liliane Fonds of Oxfam Novib. In de tabel hieronder check jij een opsomming van loterijen in Yde met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto en het Miljoenenspel kent bijna iedereen wel. Toch, er zijn hier ook lucratieve lokale loterijen in Yde. Dit kan zijn een evenement van de gemeentelijke voetbalclub en tevens de lokale middenstand. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt zo een prijs te pakken. Je kunt vaak geld winnen plus fysieke prijzen als televisies. Je voegt ook iets toe: door een lot te kopen ondersteun je lokale initiatieven. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Herwen.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Waar moet ik dan aan denken? Nou, een lot kopen bij Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Probeer het ook eens met de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Yde zijn er genoeg. Wil je ook zo rijk worden? Vind hierna de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Yde

Het fraaie van een gokspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Yde. Rondom Drenthe zijn meerdere jackpots van €50000 gevallen! €1.000.000 of meer kan zomaar bij jou vallen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Alleen, je kunt het geluk een handje helpen: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met beperkte prijzen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Beperk je dus niet tot de landelijke loterijen waar je meedingt om bedragen van €10.000.000,00. Wie weet wordt jij wel de trotse prijswinnaar in Yde?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier waarop we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Gemakkelijk meespelen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De organisaties in de tabel zijn erkend door de Nederlandse overheid. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is super. Toch, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de regio Tynaarlo kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Bruna, Primera of Albert Heijn. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: je bezit een papiertje wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Meteen staatsloten kopen in Yde? Zoek in het plaatje hieronder een plaatselijke verkoper. Ook interessant: loterij Rheden.

loterijen-yde

postcodeloterij logo

Postcode loterij Yde

De jackpots van de postcode loterij zijn te gek. Zo win je bijvoorbeeld de postcodekanjer, straatprijs, miljoenenjacht en oudejaarsloterij, ijsprijs, entreekaarten. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je 06-nummer + 2 letters is je lot. Steun een club of vereniging naar keuze, extra kans met vriendenpunten, de autoprijs, een enorme prijzenpot in augustus 2019 van zeker €100000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Yde

Met een 1/5 staatslot, half lot, heel lot, straatjeding je mee om stevige hoofdprijzen tot wel €16000000. Uitslag elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. Het grootste prijzenpakket en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuur steunen en iedere maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, gratis loten, cadeaubonnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Voordelige loten en leuke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijks een trekking. Met een lot van €2,00 selecteer jij eigen getallen voor prijzen van minimaal €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; werkt dat moeilijk? Wanneer je sporadisch een lot bestelt ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in Yde. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar een bedrag van je rekening afgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of aan de hand van je opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Bedenk wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot inslaan. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het beëindigen van een abonnement kan ook via jouw online account met een opzegformulier of door een mail te sturen.

Wil je meespelen met de beste loterijen? Grootste prijzenpakket, grootste winkans en goede doelen helpen!