Loterij Zenderen Jackpots oplopend tot €85.000.000?

Fantaseer jij er wel eens over? In één klap schatrijk worden! Via een loterij als de Bankgiroloterij en bijv. krasloten kan dit zomaar. Ben jij op zoek naar een loterij in Zenderen? Wil je een gokje wagen met met de hoogste prijs? Of wil jij weten waar men in Zenderen een lot kunt bemachtigen? Hieronder bekijk je een tabel met alle hedendaagse win spellen. Je kunt ze vergelijken gebaseerd op prijs van een lot, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar natuurlijk ook bij een speciaalzaak als Bruna, Ako, Primera en sigarenzaak. Vergelijk razendsnel de grote loterijen, en waag eens een gokje!

Alle loterijen in Zenderen?

Rondom Zenderen zijn er een ruim aanbod kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk aan een verloting van de lokale voetbalvereniging of van zelfstandige ondernemers. Vanzelfsprekend kan je ook een gokje wagen bij erkende loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij en ook het Miljoenenspel. Is een verloting uitzoeken lasting? Daarvoor analyseer je de winkans, de hoofdprijs, en de hoeveelheid uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Denk aan Defence for Children-ECPAT Nederland of Stichting Lezen & Schrijven. In de bijgaande tabel ontdek jij een lijst met veelbesproken loterijen in Zenderen met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als bijv. Lotto, Vriendenloterij en de EuroJackpot kent bijna iedereen wel. Evengoed, we onderscheiden ook mooie lokale loterijen in Zenderen. Denk dan aan een clubactie van de actieve sportclub en de dorpsvereniging. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt zo een prijs te pakken. Je kunt vaak geld winnen maar bijvoorbeeld ook auto’s. Mooie bijkomstigheid: door een lot te kopen draag jij je steentje bij in jouw regio. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Hoek.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Om een voorbeeld te noemen: meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee met de staatsloterij. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Zenderen zijn er meer dan je denkt. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Achterhaal hierna lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Zenderen

Het fraaie van een kansspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Zenderen. In de provincie Overijssel is al eens de jackpot van €750000 voorbij gekomen! De straatprijs kan ook jij winnen! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, het draait niet alleen om geluk: Selecteer een spel met een hoge winkans, sla meerdere loten in (straat of boulevard), overweeg een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met beperkte uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Sta je dus niet blind op de internationale loterijen met hoofdprijzen van €19.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en val je in de prijzen als de grote prijswinnaar in Zenderen?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De manier waarop we loten kopen wordt wel moderner. Het verschuift naar internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Eenvoudig meedoen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt direct overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De kansspelen in de tabel zijn erkend door de Nederlandse overheid. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is erg handig. Maar, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In de omgeving Borne kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Bruna, Primera, Ako of een andere tabakszaak . Ze geven dan echt een ouderwets lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: je hebt iets bij je wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Snel je staatslot kopen in Zenderen? Open in de onderstaande figuur een lokaal verkooppunt. Mensen zochten ook naar: loterij Roden.

loterijen-zenderen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Zenderen

De prijzen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, oudejaars jackpot, postcodekanjer en cadeaubonnen, ijsprijs, entreekaarten. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer is jouw lot. Steun een club of vereniging naar keuze, spaar vriendenpunten, autojackpot, fikse prijzenpot augustus 2019 tot maar liefst €700000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Zenderen

Met bijv. een straatje, 1/5 staatslot, half lot, boulevardpak jij misschien wel aantrekkelijke prijzen van maar liefst €6000000. Elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: een bijdrage leveren aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, entreekaartjes, gratis loten en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en altijd aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Elke week ontelbare mazzelaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijks een trekking. Voor slechts €2 per lot selecteer jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs variërend van 10 miljoen euro oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; wordt dat moeilijk? Indien je gewoon een keer een lot koopt zit je niet direct vast aan een volgende loterijtrekking in Zenderen. Liever een abonnement bij een loterij? Er wordt dan via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) geld voor de loten overgeschreven. Een loterij contract kan je telefonisch opzeggen of via jouw opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot bestellen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan in veel gevallen tevens online middels het opzegformulier of via email.

Wil je meespelen met de beste loterijen? Hoogste prijzenpot, extra winkans en goede doelen ondersteunen!