Loterij Zoeterwoude Loterijen met prijzen tot €65 miljoen euro?

Wie droomt er niet van? Schathemeltjerijk worden! Via een loterij als de Bankgiroloterij en krasloten is het mogelijk. Meespelen met een loterij in Zoeterwoude? Zoek jij een geluksspel met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil jij weten waar men in Zoeterwoude een lot kunt bemachtigen? Hier ontdek je een tabel met alle actuele win spellen. Je kunt ze vergelijken op zaken als het goede doel, winkans, aantal trekkingen, lotprijs. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar natuurlijk ook bij de lokale Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de Albert Heijn. Ontdek moeiteloos de meest populaire loterijen, en speel vandaag nog mee!

Lopende loterijen in Zoeterwoude?

Rondom Zoeterwoude kun je deelnemen aan allerlei kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk aan een loterij van de lokale muziekvereniging of van lokale winkeliers. Uiteraard heb je de optie mee te spelen met nationale loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij of ook krasloten. Voor welke verloting moet ik gaan? Hiervoor doorzoek je de winkans, hoogte van de prijzen, en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Voorbeelden zijn Fonds Psychische Gezondheid en VluchtelingenWerk Nederland. In de tabel hieronder vind je een opsomming van erkende loterijen in Zoeterwoude met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij of de EuroJackpot kent bijna iedereen wel. Alleen, er zijn hier ook interessante lokale loterijen in Zoeterwoude. Je moet hierbij denken aan een evenement van de gemeentelijke voetbalclub of lokale winkeliers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt een grote kans op een prijs. Je kunt vaak geld winnen plus fysieke prijzen als fietsen. Maar je helpt ook: door deel te nemen aan een lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Nu ook online: loten kopen in Holwerd.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 vinden er veel trekkingen plaats. Denk aan een lot kopen bij Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 april 2020 mee met de trekking van de staatsloterij. Probeer het ook eens met de geldprijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Zoeterwoude komen regelmatig voor. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Check via loterijprijzen.nl verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Zoeterwoude

Het leuke aan een kansspel is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Zoeterwoude. In de regio Zuid-Holland is al een jackpot van €900000 gesignaleerd! Zo’n enorme prijs is voor iedereen weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Maar, een klein deel heb je zelf in de hand: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, sla meerdere loten in (een boulevardje of straat), doe mee met een loterijpool, of ga gokken met minder prijzen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kijk verder dan de internationale loterijen waar je meedingt om bedragen van €24.500.000,00. Wie weet ben je de grote prijswinnaar in Zoeterwoude?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De wijze van loten kopen wordt wel moderner. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Moeiteloos meedingen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het gewonnen bedrag wordt direct overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De kansspelen in de vergelijker hebben allemaal goedkeuring gekregen. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is ideaal. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel blijft in trek. In en rondom Zoeterwoude koopt men loten bij Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de tabakszaak . Dit papieren lot moet je meenemen. Deze houd je bij je tot aan de trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een lot waarmee je wellicht schatrijk wordt. Vandaag nog jouw staatslot kopen in Zoeterwoude? Bekijk hieronder een lokaal verkooppunt. Mensen zochten ook naar: loterij Rotsterhaule.

loterijen-zoeterwoude

postcodeloterij logo

Postcode loterij Zoeterwoude

De postcode loterij prijzen zijn te gek. Zo profiteer je van de postcodekanjer, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en entreekaarten, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer + 2 letters is je lot. Je bepaalt zelf het goede doel, meer kans met vriendenpunten, autojackpot, een enorme prijzenpot in april 2020 tot wel €600000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Zoeterwoude

Door aanschaf van straatje, heel lot, 1/5 staatslot, half lotwin jij mogelijk interessante droomprijzen van zelfs €8000000. Uitslag elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en iedere 4 weken miljoenen winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, elektronica winnen, cadeaubonnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Goedkope loten en aantrekkelijke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere week duizenden winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Loten kosten maar €2,00 selecteer je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs die beginnen bij €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; maken ze dat lastig? Als je zo nu en dan eens een lot koopt speel je niet automatisch mee met de recente loterijtrekking in Zoeterwoude. Liever een abonnement bij een loterij? In dat geval wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) een bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw loterij contract kan je telefonisch opzeggen of met behulp van een opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Goed om te weten: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd je eenmalig lot aanschaffen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement opzeggen kan in veel gevallen tevens online via het opzegformulier of via email.

Deelnemen aan de leukste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, hoogste winkans en goede doelen steunen!