Loterij Zuidwolde Prijzen winnen tot wel €80.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? Uit het niets miljonair worden! Dankzij een loterij als de Bankgiroloterij en bijv. Lucky Day is het voor iedereen weggelegd. Benieuwd naar de loterijen in Zuidwolde? Deelnemen aan een gokje wagen met de lucratiefste hoofdprijs? Of nieuwsgierig waar jij in Zuidwolde een lot kopen kan? Op deze website achterhaal je een lijst met alle populaire loterijen. Vergelijken kan via winkans, het goede doel, aantal trekkingen, jackpot. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar de echte beleving vind je bij bijvoorbeeld de Primera, Bruna, Ako maar steeds vaker ook bij de benzinepompen. Bekijk ogenblikkelijk alle loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Populaire loterijen in Zuidwolde?

Rondom Zuidwolde bestaan er een breed scala aan kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Je kunt dan denken aan een grote verloting van de plaatselijke muziekvereniging of van de dorpsvereniging. Vanzelfsprekend kan je ook een gokje wagen bij Nederlandse loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij en tevens de Lotto. Voor welke verloting moet ik gaan? Daarvoor analyseer je de winkans, de jackpot, en het aantal uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je steunt het goede doel. Neem nou Mama Cash of The Hunger Project. In de bijgaande tabel tref je een analyse van veelbesproken loterijen in Zuidwolde met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij en de EuroJackpot kent bijna iedereen wel. Desondanks, je kunt ook deelnemen aan mooie lokale loterijen in Zuidwolde. Denk aan een verloting van een de lokale voetbalvereniging maar ook lokale winkeliers. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is enorm. Vaak maak je kans op geldbedragen, en leuke extra’s als tablets. Je voegt ook iets toe: door mee te doen draag jij je steentje bij in jouw regio. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Hoogland.


Trekking november 2019

Ook in november 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Wat te denken van een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 november 2019 mee met de staatsloterij. Onderschat ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in november 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Zuidwolde zijn er genoeg. Wil jij een gokje wagen? Ontdek via loterijprijzen.nl waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Zuidwolde

Het mooie aan een verloting is: het is voor iedereen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Zuidwolde. Rondom Drenthe zijn meerdere jackpots van €250000 voorbij gekomen! De kanjer is voor iedereen weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Alleen, je kunt het geluk een handje helpen: Kies voor loterij met een hoge winkans, speel mee met meerdere loten (een boulevard of straat), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of kies voor kleinere verlotingen met kleinere winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Overweeg niet uitsluitend de grote loterijen waar je meedingt om bedragen van €2.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en noem jij jezelf straks de gelukkige prijswinnaar in Zuidwolde?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De lokatie waar wij loten kopen wordt wel moderner. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Probleemloos meedoen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De eventuele prijzen hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De aanbieders op deze website zijn erkend door de Nederlandse overheid. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is super. Maar, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In en rondom Bedum kun jij loten kopen bij o.a. Prima, Ako, Bruna of gewoon de supermarkt. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze houd je bij je totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit heeft iets magisch: je hebt iets bij je wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Meteen jouw staatslot kopen in Zuidwolde? Bekijk in de onderstaande figuur een verkooppunt in de buurt. Lees nu verder over loterij s-Gravenzande.

loterijen-zuidwolde

postcodeloterij logo

Postcode loterij Zuidwolde

De jackpots van de postcode loterij zijn enorm. Maak kans op de postcodekanjer, straatprijs, miljoenenjacht en oudejaarsloterij, entreekaarten, cadeaubonnen. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) is je lotnummer. Elke maand goede doelen steunen, extra kans met vriendenpunten, autojackpot, aantrekkelijke prijzenpot in november 2019 oplopend tot €900000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Zuidwolde

Dankzij een straatje, 1/5 staatslot, heel lot, half lotpak jij misschien wel enorme prijzen oplopend tot €13000000. Elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste prijzen en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: een bijdrage leveren aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, cadeaubonnen, entreekaartjes of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en scherpe aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere maand 10.000den geluksvogels die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijks een trekking. Loten kosten maar €2,00 kies je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs variërend van 10 miljoen euro en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; maken ze dat moeilijk? Zodra jij incidenteel een lot koopt ben je niet gebonden aan de recente loterijtrekking in Zuidwolde. Heb je een abonnement afgesloten? Er wordt dan via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) een bedrag van je rekening afgeschreven. Zo’n loterij contract kan je telefonisch opzeggen of aan de hand van jouw opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Goed om te weten: aanbieders werken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot kopen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden met een opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Aanmelden voor de leukste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, grootste winkans en een gift aan goede doelen!