Loterij Zuilichem Loterijen met prijzen tot €25.000.000?

Fantaseer jij er wel eens over? Een groot geldbedrag winnen! Via een loterij als de Lotto of bijvoorbeeld de EuroJackpot kan dit zomaar. Deelnemen aan een loterij in Zuilichem? Meedoen met de loterij met de hoogste winkans? Of benieuwd naar waar je in Zuilichem een lot kunt bemachtigen? Op onze website ontdek je een schema met alle hedendaagse spellen. Je kunt ze vergelijken gebaseerd op jackpot, lotprijs, winkans, het goede doel. Je kunt de loten online bestellen, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de lokale Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de supermarkt. Ontdek à la minute de meest gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Welke loterijen zijn er in Zuilichem?

In en rondom Zuilichem vinden we een breed scala aan kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk aan een speciale verloting van de gemeentelijke sportvereniging of van zelfstandige ondernemers. Vanzelf kan je ook loten kopen bij de grote loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij of ook Lucky Day. Welke verloting past bij jou? Hiervoor analyseer je jouw winkans, de jackpot, en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Neem nou Museum Beelden aan Zee of The Climate Group. In het schema ontdek jij een lijst met erkende loterijen in Zuilichem met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij of krasloten kennen we natuurlijk allemaal. Maar, er zijn hier ook populaire lokale loterijen in Zuilichem. Denk aan een verloting georganiseerd door de regionale muziekvereniging maar ook lokale ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Vaak maak je kans op geldbedragen, plus fysieke prijzen als iPad’s. Je voegt ook iets toe: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij steun je een vereniging in jouw omgeving. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Hoogmade.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Overweeg eens meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Vergeet ook niet de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Zuilichem zijn voldoende te vinden. Wordt jij net zo rijk? Check hierna verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Zuilichem

Het mooie aan een kansspel is: het is voor iedereen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Zuilichem. In deze provincie Gelderland is al eens de jackpot van €50000 ingevorderd! De kanjer is ook voor jou weggelegd! Een verloting is een kansspel. Maar, je kunt het geluk een handje helpen: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), neem deel aan een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met standaard uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Kies niet enkel voor de grotere loterij-bedrijven met prijzen van €15.000.000,00. Misschien ben je de fortuinlijke prijswinnaar in Zuilichem?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De manier waarop we loten kopen is wel veranderd. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Gemakkelijk meedoen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het gewonnen bedrag wordt via internet overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De kansspelen op deze pagina beschikken over een NL vergunning. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is ideaal. Toch, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de gemeente Zaltbommel kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Primera, Bruna en sigarenwinkel . Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze houd je bij je tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: je hebt iets in bezit wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Vandaag nog jouw staatslot kopen in Zuilichem? Open hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij s-Heer Arendskerke.

loterijen-zuilichem

postcodeloterij logo

Postcode loterij Zuilichem

De bedragen van de postcode loterij zijn super. Win de grote miljoenenjacht, postcodekanjer, oudejaars jackpot en entreekaarten, cadeaubonnen, ijsprijs. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je telefoonnummer + 2 letters is je lot. Zelf een goed doel uitzoeken, spaar vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, fikse prijzenpot augustus 2019 tot wel €300000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Zuilichem

Met een half lot, 1/5 staatslot, heel lot, boulevardheb jij extra kans op forse prijzen van maar liefst €6000000. De 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De meest fantastische prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, cadeaubonnen, elektronica winnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Goedkope loten en leuke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere week duizenden winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag is er een trekking. Met een lot van €2,00 pak jij eigen getallen voor prijzen variërend van 10 miljoen euro tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; gaat dat nog moeizaam? In het geval dat je een los lot koopt ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in Zuilichem. Heb je een abonnement afgesloten? Er zal met behulp van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) geld voor de loten overgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van je opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Bedenk wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld je eenmalig lot kiezen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook via jouw online account door gebruik te maken van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Aanmelden voor de populairste loterijen? De hoogste prijzen, hoogste winkans en goede doelen steunen!