Loterij Zwaanshoek Hoofdprijzen tot €55 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? Uit het niets miljonair worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Vriendenloterij en krasloten is het mogelijk. Ben jij op zoek naar een loterij in Zwaanshoek? Meedoen met de loterij met de meest hoge jackpot? Of wil jij weten waar men in Zwaanshoek een lot bestellen kunt? Op deze pagina vind je een vergelijking met alle lopende win spellen. Je kunt ze vergelijken door te kijken naar kans om te winnen, hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot. Het snelste kun je online loten kopen, maar de echte beleving vind je bij een speciaalzaak als Ako, Bruna, Primera of gewoon de supermarkt. Vergelijk direct de lokale en landelijke loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Populaire loterijen in Zwaanshoek?

In en rondom Zwaanshoek kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de actieve muziekvereniging of van lokale ondernemers. Natuurlijk heb je de optie mee te spelen met populaire loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij of bijv. de Vriendenloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dit te bepalen analyseer je de winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Bijvoorbeeld Kinderfonds MAMAS of Stichting Kinderpostzegels. In de lijst hieronder achterhaal jij een vergelijking van veelbesproken loterijen in Zwaanshoek met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als bijv. Lotto, Vriendenloterij en Lucky Day klinken bekend in de oren. Desondanks, er zijn ook mooie lokale loterijen in Zwaanshoek. Bijvoorbeeld een verloting van een de regionale sportclub of lokale ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en de winkans is enorm. Je kunt vaak geld winnen en leuke extra’s als tablets. Maar je helpt ook: door mee te doen ondersteun je lokale initiatieven. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Hornhuizen.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Om een voorbeeld te noemen: meedoen met de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de staatsloterij. En wat te denken van de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Zwaanshoek komen regelmatig voor. Wil je ook zo rijk worden? Ontdek op onze website de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Zwaanshoek

Het leuke aan een loterij is: het is voor iedereen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Zwaanshoek. In de regio Noord-Holland zijn al jackpots van €350000 voorgekomen! Een hoofdprijs is ook voor jou weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Goed om te weten, een klein deel heb je zelf in de hand: Check altijd vooraf de winkans, sla meerdere loten in (een boulevardje of straat), doe mee met een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met standaard winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Beperk je dus niet tot de landelijke loterijen met geldprijzen van €2.000.000,00. Wellicht noem jij jezelf straks de volgende prijswinnaar in Zwaanshoek?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De manier van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Eenvoudig meedraaien met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De kansspelen op deze pagina zijn erkend door de Nederlandse overheid. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is super. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In de regio Haarlemmermeer kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Ako, Bruna, Primera en benzinepompen. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit heeft iets magisch: je hebt iets in bezit wat jou miljonair kan maken. Nu jouw staatslot kopen in Zwaanshoek? Doorzoek hieronder een lokaal verkooppunt. Ook interessant: loterij Saasveld.

loterijen-zwaanshoek

postcodeloterij logo

Postcode loterij Zwaanshoek

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn super. Zo profiteer je van de miljoenenjacht, postcodekanjer, straatprijs en entreekaarten, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) + 2 letters is je lot. Zelf een goed doel uitzoeken, spaar vriendenpunten, autojackpot, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €800000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Zwaanshoek

Via een heel lot, boulevard, 1/5 staatslot, half lotwin jij misschien wel serieuze droomprijzen. Bijvoorbeeld €8000000. De 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuurprojecten ondersteunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en unieke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Wekelijks heel erg veel winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor slechts €2 per lot kies jij zeven getallen voor geldprijzen van minimaal €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; is dat lastig? Zodra jij gewoon een keer een lot koopt krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Zwaanshoek. Kies je voor een abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso op een vast moment per maand een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of aan de hand van je opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Bedenk wel: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever geen automatische incasso? Dan kan jij bijvoorbeeld je eenmalig lot bestellen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan meestal ook online aan de hand van het opzegformulier of door een mail te sturen.

Aanmelden voor de spannendste loterijen? Hoogste prijzenpot, extra winkans en goede doelen steunen!