Loterij Zwiggelte Loterijen met prijzen tot €15 miljoen?

Fantaseer jij er wel eens over? Schathemeltjerijk worden! Via een loterij als de Postcode loterij en bijv. het Miljoenenspel kan dit zomaar. Meer weten over de loterij in Zwiggelte? Zoek jij de loterij met de vetste jackpot? Of nieuwsgierig waar jij in Zwiggelte loten kunt kopen? Hier achterhaal je een lijst met alle actuele spellen. Vergelijkingen kun je maken op zaken als hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot, kans om te winnen. Je kunt de loten online bestellen, maar de echte beleving vind je bij o.a. de Ako, Primera, Bruna of gewoon de tabakszaak. Check eenvoudig de lokale en landelijke loterijen, en waag eens een gokje!

Welke loterijen zijn er in Zwiggelte?

In Zwiggelte vinden we een breed scala aan kansspelen. Ook op lokaal niveau. Bijvoorbeeld een jaarlijkse verloting georganiseerd door de regionale sportclub of van de lokale middenstand. Natuurlijk kan je ook loten kopen bij betrouwbare grote loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. de EuroJackpot. Is een verloting uitzoeken lasting? Om dat te achterhalen check je de kans om te winnen, de jackpot, en hoeveel trekkingen er zijn. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je steunt het goede doel. Voorbeelden zijn Esther Vergeer Foundation of Nationaal Ouderenfonds. In het onderstaande overzicht vind je een beter beeld van loterijen in Zwiggelte met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij en Raffld kennen we natuurlijk allemaal. Maar, er zijn ook interessante lokale loterijen in Zwiggelte. Dit kan zijn een actie van de regionale voetbalvereniging of de lokale middenstand. De lot-kosten liggen vaak lager, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en naturaprijzen als hotelbonnen. Maar je helpt ook: door mee te doen draag jij je steentje bij in jouw regio. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Huizen.


Trekking juni 2020

Ook in juni 2020 vinden er veel trekkingen plaats. Overweeg eens meespelen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 juni 2020 mee met de staatsloterij. En wat te denken van de geldprijzen van de nationale postcode loterij in juni 2020. Prijswinnaars in Zwiggelte zijn er genoeg. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Bekijk op deze pagina waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Zwiggelte

Het leuke aan een loterij is: iedereen kan winnen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Zwiggelte. In de streek Drenthe is al een jackpot van €175000 geclaimed! €1.000.000 of meer kan voor elke deelnemer vallen! Geluk is een belangrijke factor. Alleen, een klein deel heb je zelf in de hand: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, bestel altijd meerdere loten (een straatje, of boulevardje), doe mee met een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met kleinere winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Beperk je dus niet tot de internationale loterijen met hoofdprijzen van €7.500.000,00. Wellicht wordt jij wel de volgende prijswinnaar in Zwiggelte?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De wijze van loten kopen is wel veranderd. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Eenvoudig meedraaien met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De jackpot hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De kansspelen op deze pagina hebben allemaal goedkeuring gekregen. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is super. Echter, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de omgeving Midden-Drenthe koopt men loten bij Bruna, Primera, Ako en sigarenwinkel . Dit papieren lot moet je meenemen. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: je bezit een papiertje wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Vandaag nog een staatslot kopen in Zwiggelte? Zoek in de plattegrond hieronder een plaatselijke verkoper. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Schagerbrug.

loterijen-zwiggelte

postcodeloterij logo

Postcode loterij Zwiggelte

De jackpots van de postcode loterij zijn te gek. Zo win je bijvoorbeeld de oudejaars jackpot, straatprijs, postcodekanjer en entreekaarten, ijsprijs, cadeaubonnen. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer + 2 letters is je lot. Steun een club of vereniging naar keuze, meer kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, fikse prijzenpot juni 2020 van zeker €1000000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Zwiggelte

Dankzij een boulevard, straatje, half lot, 1/5 staatslotwin jij mogelijk behoorlijke hoofdprijzen. Bijvoorbeeld €16000000. Trekking 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De meest fantastische prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuurprojecten ondersteunen en iedere maand kans op €1.000.000. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en leuke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Wekelijks heel erg veel winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Loten kosten maar €2,00 selecteer jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs die beginnen bij €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; maken ze dat complex? Indien je sporadisch een lot bestelt ben je niet gebonden aan de nieuwe loterijtrekking in Zwiggelte. Ga jij voor een loten-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor loterij deelname afgeschreven. Zo’n loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of via zo’n opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Onthoud wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kan jij bijvoorbeeld je eenmalig lot aanschaffen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan in veel gevallen tevens online door middel van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Meedoen met de beste loterijen? De absolute jackpot, extra winkans en goede doelen!