Loterij Zwinderen Prijzen winnen tot wel €10 miljoen?

Wie droomt er niet van? Een flink bedrag op je bankrekening. Via een loterij als de Bankgiroloterij of bijvoorbeeld krasloten is het mogelijk. Deelnemen aan een loterij in Zwinderen? Deelnemen aan een gokje wagen met met de hoogste prijs? Of wil je achterhalen waar je in Zwinderen loten kunt kopen? Op deze pagina check je een schema met alle hedendaagse geluksspelletjes. Vergelijkingen kun je maken op basis van goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen. Het snelste kun je online loten kopen, maar je kunt ook gewoon naar een speciaalzaak als Primera, Bruna, Ako of pompstations. Ontdek ogenblikkelijk de gangbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Meespelen met een loterij in Zwinderen?

Rondom Zwinderen zijn er allerlei kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Dat kan zijn een speciale verloting van de plaatselijke voetbalvereniging of van lokale ondernemers. Daarnaast heb je de optie mee te spelen met gangbare loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij en tevens het Miljoenenspel. Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dit te bepalen check je de winkans, jackpot en prijzen, en het aantal trekkingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Bijvoorbeeld Fonds Psychische Gezondheid of Pink Ribbon. In het schema ontdek je een vergelijking van de meest populaire loterijen in Zwinderen met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto of Raffld kennen we natuurlijk allemaal. Evengoed, je kunt ook deelnemen aan lucratieve lokale loterijen in Zwinderen. Je moet hierbij denken aan een evenement van de plaatselijke voetbalvereniging of lokale winkeliers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt zo een prijs te pakken. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als etentjes. Een leuke extra: door deel te nemen aan een lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Hulsberg.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Denk aan meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Vergeet ook niet de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Zwinderen komen regelmatig voor. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Bekijk op onze website de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Zwinderen

De grap van een verloting is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Zwinderen. In de provincie Drenthe is al een jackpot van €125000 gesignaleerd! De straatprijs is ook voor jou weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Alleen, het is niet uitsluitend geluk: Kies voor loterij met een hoge winkans, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), doe mee met een loterijpool, of ga gokken met beperkte winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kijk verder dan de internationale loterijen met jackpots van €21.000.000,00. Wie weet ben je de grote prijswinnaar in Zwinderen?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De plek waar we loten kopen wordt wel moderner. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Probleemloos meespelen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De eventuele prijzen wordt direct overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je lotnummers staan in je account.

De loterijen in de vergelijker zijn goedgekeurd door de regering. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is super. Alleen, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de gemeente Coevorden koopt men loten bij Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de tabakswinkel. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je goed tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: je hebt iets bij je waarmee je wellicht schatrijk wordt. Nu jouw staatslot kopen in Zwinderen? Check hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Vind alles uit over loterij Schalkhaar.

loterijen-zwinderen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Zwinderen

De jackpots van de postcode loterij zijn grenzeloos. Zo profiteer je van de oudejaars jackpot, postcodekanjer, straatprijs en entreekaarten, cadeaubonnen, ijsprijs. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw telefoonnummer vormt jouw lotnr. De loterij steunt 50 goede doelen, vriendenpunten, autojackpot, een enorme prijzenpot in augustus 2019 tot maar liefst €500000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Zwinderen

Met bijv. een straatje, half lot, 1/5 staatslot, boulevardmaak je kans op gigantische droomprijzen oplopend tot €22000000. Op de 10e van de maand kans en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: een steentje bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, cadeaubonnen, elektronica winnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en unieke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Elke week ontelbare mazzelaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Met een lot van €2,00 kies je eigen getallen voor prijzen van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; wordt dat ingewikkeld? In het geval dat je gewoon een keer een lot koopt ding je niet automatisch mee in de nieuwe loterijtrekking in Zwinderen. Heb je een abonnement afgesloten? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) kosten voor de loten afgeschreven. Je loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of aan de hand van je opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Onthoud wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot inslaan. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement opzeggen kan meestal ook online middels het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Wil je meespelen met de leukste loterijen? De absolute jackpot, hoogste winkans en een gift aan goede doelen!