Loterij Steenwijk Loterijen met prijzen tot €10.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: In één klap schatrijk worden! Dankzij een loterij als de Staatsloterij en ook het Miljoenenspel is het voor iedereen weggelegd. Nieuwsgierig naar de loterijen in Steenwijk? Meedoen met de verloting met de hoogste winkans? Of nieuwsgierig waar jij in Steenwijk een lot kopen kan? Op deze website ontdek je een tabel met alle lopende loterijen. Vergelijken doe jij door middel van kans om te winnen, hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar de echte beleving vind je bij een speciaalzaak als Bruna, Primera, Ako of supermarkt. Vergelijk gelijk de lokale en landelijke loterijen, en speel vandaag nog mee!

Meespelen met een loterij in Steenwijk?

In Steenwijk kun je meedoen met een breed scala aan kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk hierbij aan een verloting van de gemeentelijke voetbalclub of van de dorpsvereniging. Natuurlijk heb je de optie mee te spelen met gangbare loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij of ook het Miljoenenspel. Voor welke verloting moet ik gaan? Hiervoor bekijk je de kans om te winnen, de (hoofdprijs) / jackpot en hoeveel trekkingen er zijn. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Drents Museum en Museum Plus Bus. In het schema bekijk jij een lijst met loterijen in Steenwijk met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto en de EuroJackpot zijn je vast niet onbekend. Evengoed, er zijn ook mooie lokale loterijen in Steenwijk. Bijvoorbeeld een evenement van de lokale muziekvereniging en de dorpsvereniging. De lot-kosten liggen vaak lager, en de winkans is erg groot. Je kunt vaak geld winnen en tastbare prijzen zoals telefoons. Een leuke extra: door deel te nemen aan een lokale loterij steun je een vereniging in jouw omgeving. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Dieverbrug.


Trekking april 2024

Ook in april 2024 vinden er veel trekkingen plaats. Om een voorbeeld te noemen: meespelen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of doe 10 april 2024 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Vergeet ook niet de prijzen van de nationale postcode loterij in april 2024. Prijswinnaars in en rondom Steenwijk zijn er wel degelijk! Ben jij ook zo’n geluksvogel? Vind op onze website de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Steenwijk

Uniek aan een loterij is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Steenwijk. In de streek Overijssel is al eens de jackpot van €925000 opgeëist! De jackpot kan ook jij winnen! Je moet met name veel geluk hebben. Maar, het draait niet alleen om geluk: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, koop meerdere loten (een straat, of boulevard), zet een loterijpool op, of selecteer een klein kansspel met lagere uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Sta je dus niet blind op de grote loterijen met hoofdprijzen van €4.500.000,00. Misschien val je in de prijzen als de trotse prijswinnaar in Steenwijk?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier waarop we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Het verschuift naar internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Moeiteloos meedingen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De loterijen in de vergelijker hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is fantastisch. Desalniettemin, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In de regio Steenwijkerland koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de tabakszaak . Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed tot de trekkingsdag. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets bij je wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Snel staatsloten kopen in Steenwijk? Doorzoek hieronder een regionaal verkooppunt. Zoek ook naar loterij Meerssen.

loterijen-steenwijk

postcodeloterij logo

Postcode loterij Steenwijk

De prijzen van de postcode loterij zijn te gek. Zo profiteer je van de postcodekanjer, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en entreekaarten, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw tel. nummer is je lotnummer. De loterij steunt 50 goede doelen, extra kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, aantrekkelijke prijzenpot in april 2024 van wel €500000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Steenwijk

Via een straatje, boulevard, heel lot, half lotmaak je kans op serieuze jackpots van maar liefst €24000000. Op de 10e van de maand kans en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuur steunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, elektronica winnen, cadeaubonnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Voordelige loten en leuke aanbiedingen bij automatische deelname. Elke week ontelbare mazzelaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Met je persoonlijke €2 lot pak jij eigen getallen voor prijzen die beginnen bij €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; werkt dat moeilijk? Als je zo nu en dan eens een lot koopt krijg je niet automatische een lot in een volgende loterijtrekking in Steenwijk. Kies je voor een abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso elke maand (of week) kosten voor de loten afgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice hoewel het ook kan met zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Bedenk wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan het eenmalig lot inslaan. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement opzeggen is ook online mogelijk met een opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Deelnemen aan de spannendste loterijen? Hoogste prijzenpot, uitstekende winkans en goede doelen ondersteunen!