Loterijen vergelijken

Hier vind je een overzicht van alle Nederlandse loterijen. Er zijn op dit moment een aantal grote betrouwbare loterijen in Nederland, waarbij je kans maakt om miljonair te worden! Via deze website (vergelijken loterijen) kan je eenvoudig en snel alle Nederlandse loterijen beoordelen op hun uniekheid. Denk hierbij aan de winkans, uitkeringspercentage en grootte van de Jackpot. Loterijen vergelijken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Klik op de loterij waar jij graag aan mee wilt spelen en wij sturen je automatisch door naar een nette inschrijfpagina.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Zoek een loterij die bij je past
Weet u nog niet bij welke loterij u nu het beste kan meespelen? Wij hebben per loterij uitgezocht waar ze nu precies voor staan, wat de winkansen zijn en wat de hoofdprijs van deze maand is. Als goed is heeft u hierna een goed overzicht van alle Nederlandse loterijen en waar de kansen om miljonair te worden het grootst zijn. Want laten we eerlijk zijn, er bestaat natuurlijk altijd een kans dat het winnende lot in uw handen verblijft. Voordat het zo ver is, moet je uiteraard wel eerst deelnemen aan een loterij.

Loterijen vergelijken op winkans
Een ervaren speler wilt graag weten wat de winkansen zijn. Deze gegevens zijn meestal moeilijk te vinden. In onze vergelijking is deze informatie juist makkelijk en overzichtelijk overzien. Waardoor u snel weet waar de winkansen het hoogst zijn.

Loterijen vergelijken op lotprijs
De prijzen van loten kennen grote verschillen. Spelers die af en toe meespelen vinden het meestal niet erg om net iets meer te betalen. Spelers die automatisch meespelen hebben over het algemeen liever een lagere lotprijs. In de vergelijking van loterijen kunt u exact zien wat het kost om mee te spelen.

Loterijen vergelijken op goede doelen
Iedereen speelt natuurlijk mee om te winnen. Het is echter goed om te weten welke goede doelen er gesteund worden. Elke loterij heeft hun eigen lijst aan goede doelen. Dankzij de organisaties stromen er jaarlijks miljoenen euro’s naar het goede doel.