Nederlandse loterijen

Alles over Nederlandse Loterijen: Speelt u al mee met loterijen met gigantische prijzenpakketten? Het is echter belangrijk om te realiseren dat niet elke loterij hetzelfde is. Hecht u bijvoorbeeld veel waarde aan goede doelen of gaat u toch liever voor een grotere jackpot? Gelukkig is er altijd een Nederlandse loterij die bij u past. Nederland kent veel verschillende loterijen. Wij bij loterijprijzen.nl vinden vooral jackpots interessant. Dit is namelijk voor veel spelers de belangrijkste reden om mee te doen. Loterijprijzen.nl heeft geen relatie met elk van de getoonde loterijen. Wij zorgen er alleen voor dat u veilig bij een officieel online verkooppunt terechtkomt. Dat zorgt voor transparantie en volledigheid.

Overzicht loterijen

Acties Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Extra info Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50
miljoenenspel logo Wekelijks
Op zaterdag
25%
1 op 4
€5,00

Kies een loterij
Droom jij er ook van om miljonair te worden, maar weet je niet bij welke loterij je de meeste kans maakt om multi-miljonair te worden? Hier vind je een overzicht van Nederlandse loterijen en kan je de loterijen eenvoudig met elkaar vergelijken. Via ‘overzicht loterijen’ kan je per loterij snel en gemakkelijk zien wat de huidige actie is, prijs per (kras)lot en de winkans. Zo weet je altijd 100% zeker dat je de beste keuze maakt en meespeelt om de mooiste jackpot prijzen. Klik op de knop ‘loten kopen’ en wij sturen je automatisch door naar de inschrijf pagina, dit scheelt jou uiteindelijk weer flink wat zoekwerk. Loterijen vergelijken kan nu eenvoudig, simpel en snel!

Beste Hollandse loterijbedrijven

Er zijn in Nederland een aantal grote loterijen, maar welke loterij past bij jou? Vergelijken loterijen is een onafhankelijke website dat ontstaan is vanuit eigen interesse. Hier vind je een overzicht van alle loterijen, hun acties en voordelen. Uiteindelijk speel je mee om fantastische prijzen te winnen en zoal ieder die meespeelt droom je ervan om ooit miljonair te worden. De kans om miljonair te worden is zeker aanwezig, maar zoals met ieder kansspel, maak je er kans op en moet het geluk aan jouw zijde staan. Om het geluk iets te helpen, hebben wij een overzicht gemaakt van alle Nederlandse loterijen en vind je nu heel eenvoudig en snel de acties per loterij, winkans per loterij en prijs per lot. Dit scheelt je enorm veel zoekwerk en nu weet je ook zeker dat je uiteindelijk de beste deal pakt! Vergelijk nu eenvoudig en snel alle Nederlandse loterijen als Staatsloterij, Lotto, Postcode loterij en maak kans op fantastische geldprijzen!