BankGiro Loterij Direct loten kopen bij de BankGiro Loterij!

De BankGiroLoterij organiseert 15 trekkingen per jaar waarvan 3 extra trekkingen in februari, augustus en november. Iedere 10e dag van de maand wordt de uitslag van de trekking bekend gemaakt.

Winkans & prijzen
De BankGiroLoterij heeft een winkans van 1 op 3. De helft van de kosten van je lot gaat rechtstreeks naar de door jou gekozen culturele organisatie. De prijzenpot bestaat uit prijzen variërend van:

  • € 100,- tot de hoofdprijs van € 500.000,-
  • Een Jackpot van € 1 miljoen
  • Een iPad, Stedenreis naar keuzen, cadeaubonnen, arrangementen, toegangskaarten voor musea of de prijs naar keuze

Meespelen
Met de BankGiroLoterij speel je mee met de laatste 5 cijfers van je rekeningnummer. De BankGiroLoterij voegt hier nog 2 eindletters aan toe. Samen zorgt dit voor jou unieke lotnummer. Met de BankGiroLoterij is het ook mogelijk om online mee te spelen.

Loten
Een lot kost € 12,50 per trekking, inclusief WeekprijsVerdubbelaar van € 0,50. Met de WeekprijsVerdubbelaar verdubbel je de Weekprijs van € 25.000,- per lot. Je maakt iedere trekking op nieuw kans op de Weekprijs. Wil je niet meespelen met de WeekprijsVerdubbelaar dan kost een lot € 12,00 per stuk.

Winnaars privacy
De winnaars van de BankGiroLoterij mogen niet zomaar publiekelijk bekend gemaakt worden. Hiervoor is jouw toestemming nodig.

Goede doelen
De inkomsten van de BankGiroLoterij bedroeg in 2014 ruim € 125 miljoen. Hiervan is 50% geschonken aan culturele organisaties die zich richten op cultuur en behoud van cultureel erfgoed. Speel je mee met de BankGiroLoterij dan bepaal je zelf voor welke culturele organisatie je speelt. De helft van je lot gaat dan direct naar de door jou gekozen organisatie. Inmiddels zijn er 66 culturele organisaties bij de BankGiroLoterij aangesloten. Hierbij een kleine impressie.

Anne Frank Stichting
De Nieuwe Kerk
Het Concertgebouw
Het Scheepvaartmuseum
Het Spoorwegmuseum
Jeugdcultuurfonds
Kunsthal Rotterdam
NEMO museum
Paleis Het Loo
Van Gogh Museam

Historie
In 1970 werd de Giroloterij opgericht en in 1978 werd de naam gewijzigd naar BankGiroLoterij. De BankGiroLoterij steunt ruim 66 verschillende culturele organisatie op het gebied van cultuur en behoud van cultureel erfgoed. In 2014 werd ruim € 62,5 miljoen geschonken.

Contact
De BankGiroLoterij is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 09.00 – 21:00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.30 uur.
Contact kan via het telefoonnummer 0900 – 3001600 (0,50 per gesprek), het contactformulier of via Twitter: @bankgiroloterij.

Postadres
BankGiroLoterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam

Disclaimer
De website loterijprijzen.nl staat niet in relatie met de BankGiroLoterij en is dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk. Hoewel aan de samenstelling en de inhoud van de webpagina’s van loterijprijzen.nl de uiterste zorg wordt besteed, is het mogelijk dat de informatie die op deze webpagina’s wordt gepubliceerd onvolledig, onjuist en/of niet up-to-date is. loterijprijzen.nl en de BankGiroLoterij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig verband houdt met de informatie op de webpagina’s die niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Alle informatie op loterijprijzen.nl dient geverifieerd te worden op de website van de BankGiroLoterij.

Meespelen met de beste loterijen? De hoogste prijzen, beste winkansen en goede doelen!

Meest recente nieuwsberichten:

Loterij organiseren als ondernemer? Tips en tricks
Winkans loterijen