VriendenLoterij Direct loten kopen van de Vrienden Loterij!

De VriendenLoterij organiseert 14 trekkingen per jaar waarvan 2 trekkingen zonder de Jackpotbonus. Dit zijn de 13e en 14e trekking. Iedere 9e van de maand wordt de uitslag van de trekking bekend gemaakt.

Winkans & prijzen
Met de VriendenLoterij heb je een winkans van 1 op 4. De helft van de kosten van je lot gaat rechtstreeks naar de goede doelen, clubs of verenigingen. Iedere maand maak je kans op prijzen variërend van:

  • € 10.000,-, € 25.000,-of € 50.000,-
  • Of tot aan de Jackpot van € 1 miljoen
  • Cadeaus in de vorm van vakanties, auto’s, t.v.’s, fietsen, weekendjes weg zowel binnen als buiten Nederland

Meespelen
Met de VriendenLoterij speel je mee met je eigen mobiele telefoonnummer. De VriendenLoterij voegt hier nog 2 letters aan toe. Samen zorgt dit voor jouw unieke lotnummer. Als je liever niet wil meespelen met je telefoonnummer krijg je van de VriendenLoterij een fictief nummer.

Loten
Een lot kost € 13,25- per trekking, inclusief Jackpotbonus van € 0,50. Met de Jackpotbonus speel je mee met de AutoJackpot en win je naast de auto ook nog € 10.000,-. Wil je niet meespelen met de Jackpotbonus dan kost een lot € 12,75 per stuk. Klik hier en speel direct mee.

Winnaars privacy
De winnaars van de VriendenLoterij mogen niet zomaar publiekelijk bekend gemaakt worden. Hiervoor is jouw toestemming nodig.

Goede doelen
De inkomsten van de VriendenLoterij bedroeg in 2014 ruim € 101,4 miljoen. Hiervan is 50% geschonken aan goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Speel je met de VriendenLoterij mee dan kies je zelf voor welk goed doel je meespeelt. De helft van je lot gaat dan direct naar het door jou gekozen doel. Inmiddels zijn er 47 goede doelen en 3.200 clubs en verenigingen bij de VriendenLoterij aangesloten. € 312 miljoen. Onderstaand een overzicht van een aantal goede doelen.

Alzheimer Nederland
Epilepsiefonds Fonds
Fonds Gehandicaptensport
Hersenstichting
Het Vergeten Kind
Jantje Beton
KiKa
KWF Kankerbestrijding
Make-A-Wish Nederland
Slachtofferhulp

Historie
De Vereniging Humanits richtte in 1989 de Sponsor Bingo Loterij op. In 2011 werd de naam gewijzigd naar VriendenLoterij. Vele goede doelen, clubs en verenigingen op het gebied van gezondheid en welzijn worden door de VriendenLoterij gesteund. In 2014 werd er ruim € 50,7 miljoen geschonken.

Contact
De VriendenLoterij is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 09.00 – 21:00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.30 uur.
Contact kan via het telefoonnummer 0900 – 3001400 (0,50 per gesprek), het contactformulier of via Twitter: @VriendenLoterij.

Postadres
VriendenLoterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam

Disclaimer
De website loterijprijzen.nl staat niet in relatie met de VriendenLoterij en is dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk. Hoewel aan de samenstelling en de inhoud van de webpagina’s van loterijprijzen.nl de uiterste zorg wordt besteed, is het mogelijk dat de informatie die op deze webpagina’s wordt gepubliceerd onvolledig, onjuist en/of niet up-to-date is. loterijprijzen.nl en de VriendenLoterij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig verband houdt met de informatie op de webpagina’s die niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Alle informatie op loterijprijzen.nl dient geverifieerd te worden op de website van de VriendenLoterij.

Meespelen met de beste loterijen? De hoogste prijzen, beste winkansen en goede doelen!

Meest recente nieuwsberichten:

Loterij organiseren als ondernemer? Tips en tricks
Winkans loterijen