EuroJackpot Direct loten kopen bij de EuroJackpot!

Eurojackpot is een samenwerkingsverband van verschillende Europese loterijen. Met een lot van Eurojackpot maakt u kans op gigantische jackpots. Een nieuwe jackpot begint altijd op € 10 miljoen en kan oplopen tot € 90 miljoen. Een kans op deze gigantische bedragen kost slechts € 2. Wat zou u doen met 90 miljoen?

Waarom online meespelen met EuroJackpot?

  1. Goedkope lotprijs
  2. Eén van de grootste Europese loterijen
  3. De jackpot start op € 10 miljoen en loopt tot maximaal € 90 miljoen op

Hoe werkt Eurojackpot?

  • De verloting: Iedere trekking worden er 5 getallen getrokken door middel van een machine die willekeurig balletjes pakt. Er worden in totaal 7 balletjes door de machine getrokken.
  • De loten: Meespelen met EuroJackpot is eenvoudig want u kunt zelf kiezen met welke getallen u mee gaat doen. Er worden 5 getallen getrokken van 1 tot en met 50 en daarna worden er 2 bonusgetallen getrokken van 1 tot en met 10. Heeft u alle getallen goed, dan wint u de grootste prijs in het prijzenpakket, namelijk de jackpot.
  • De organisatie: In Nederland wordt EuroJackpot georganiseerd door De Lotto. Maar let op! Het gaat echter niet om hetzelfde spel of een overeenkomend prijzenpakket.

Wat kost een Eurojackpot lot?
Een lot kost € 2.

Wat valt er te winnen bij Eurojackpot?
Van de totale inleg gaat er altijd 50% naar het prijzengeld. De hoogte van de prijzen wordt per trekking bepaald door het totaal aantal verkochte loten en het aantal winnaars per prijscategorie. De te winnen percentages van het prijzengeld zijn in het officiële prijzenschema van de Eurojackpot loterij te vinden.

Wat is het Boosterfund?
Het Boosterfund wordt gebruikt om er zeker van te zijn dat de jackpot kan worden uitbetaald. 12% van het prijzengeld gaat iedere trekking naar het Eurojackpot Boosterfund.De loterij voorkomt hiermee mogelijke financiële problemen, maar uiteraard ook een groot aantal boze prijswinnaars.

Wanneer vindt de trekking plaats en waar is de uitslag te vinden?
De trekkingen van EuroJackpot vinden iedere week op vrijdagavond in Finland plaats. Als u wilt meespelen, dan is het belangrijk om te weten dat het tot 18.55 mogelijk is om loten te kopen voor de trekking op de dag waarop de trekking gehouden wordt. De trekkingsuitslag zal op de dag van de trekking later om 23.15 worden bekendgemaakt. Speel daarom online mee en maak u nooit meer zorgen over de sluitingstijd van de lotenverkoop!

Hoe kan ik mijn winkans vergroten?

De winkans op een geldprijs is per lot 1 op 26. Speelt u met meerdere loten mee, dan is het aan te raden om zoveel mogelijk verschillende cijfers uit te kiezen, op deze manier maakt u meer kans op een juiste winnende combinatie.

Welke landen doen mee?
Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Hongarije, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Slovenië, Spanje, Tsjechië en Zweden.

Welke goede doelen steunt EuroJackpot in Nederland?

De winst van EuroJackpot en De Lotto gaat naar 19 Goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Door de lotenverkoop kunnen er jaarlijks miljoenen euro’s worden uitgekeerd aan bijvoorbeeld organisaties zoals NOC*NSF, Stichting Aids Fonds, het Reumafonds en nog velen andere goede doelen.

Meespelen met de beste loterijen? De hoogste prijzen, beste winkansen en goede doelen!

Meest recente nieuwsberichten:

Loterij organiseren als ondernemer? Tips en tricks
Winkans loterijen