Loterij Driehuis Prijzen winnen tot wel €20.000.000?

Wie wil dat nu niet? Een flink bedrag op je bankrekening. Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Bankgiroloterij en ook de EuroJackpot kan ook jij een mooi bedrag winnen. Meer weten over de loterij in Driehuis? Meedoen met de verloting met de hoogste winkans? Of zoek je sites en winkels waar jij in Driehuis loten kunt kopen? Op deze pagina vind je een tabel met alle actuele verlotingen. Je kunt ze vergelijken op basis van aantal trekkingen, het goede doel, jackpot, lotprijs. Steeds meer mensen kopen online loten, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de lokale Ako, Bruna, Primera en benzinestations. Ontdek à la minute de grote loterijen, en waag eens een gokje!

Welke loterijen zijn er in Driehuis?

In de regio Driehuis kun je meedoen met allerlei kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk hierbij aan een speciale verloting van de plaatselijke sportclub of van lokale ondernemers. Uiteraard kan je ook loten kopen bij landelijke loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. de Vriendenloterij. Is een verloting uitzoeken lasting? Hierbij check je jouw winkans, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Neem nou Maag Lever Darm Stichting en Natuur & Milieu. In de bijgaande tabel bekijk je een lijst met loterijen in Driehuis met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto of het Miljoenenspel kennen we natuurlijk allemaal. Alleen, er zijn ook interessante lokale loterijen in Driehuis. Bijvoorbeeld een evenement van de actieve sportclub en tevens de dorpsvereniging. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is erg groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook iPhone’s. Mooie bijkomstigheid: door deel te nemen aan een lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Nu ook online: loten kopen in Nijeberkoop.


Trekking april 2024

Ook in april 2024 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Overweeg eens jouw geluk beproeven bij de Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 april 2024 mee via een lot van staatsloterij. Onderschat ook niet de jackpot van de nationale postcode loterij in april 2024. Prijswinnaars uit Driehuis komen regelmatig voor. Wil je ook zo rijk worden? Detecteer hierna lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Driehuis

Het fraaie van een loterij is: het is voor iedereen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Driehuis. In de streek Noord-Holland is al eens de jackpot van €550000 geclaimed! Een straatprijs is voor iedereen weggelegd! Een verloting is een kansspel. Echter, het draait niet alleen om geluk: Check altijd vooraf de winkans, bestel altijd meerdere loten (een boulevardje of straat), zet een loterijpool op, of selecteer een klein kansspel met beperkte uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kijk verder dan de internationale loterijen met hoofdprijzen van €5.500.000,00. Misschien ben jij straks de trotse prijswinnaar in Driehuis?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De lokatie waar wij loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Laagdrempelig meedoen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De prijs hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De organisaties in het overzicht zijn goedgekeurd door de regering. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Toch, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de buurt van Velsen kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Primera, Bruna, Ako of Esso. Je ontvangt dan een fysiek lot. Je moet hem veilig opbergen tot de trekkingsdag. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets in bezit wat jou miljonair kan maken. Snel zo’n staatslot kopen in Driehuis? Open in het plaatje hieronder een plaatselijke verkoper. Mensen zochten ook naar: loterij Westkapelle.

loterijen-driehuis

postcodeloterij logo

Postcode loterij Driehuis

De bedragen van de postcode loterij zijn gigantisch. Speel mee met de oudejaars jackpot, postcodekanjer, straatprijs en entreekaarten, cadeaubonnen, ijsprijs. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer is je lotnummer. Zelf een goed doel uitzoeken, nog meer prijs met vriendenpunten, autojackpot, een enorme prijzenpot in april 2024 tot wel €700000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Driehuis

Via een half lot, straatje, boulevard, 1/5 staatslotmaak je kans op interessante jackpots. Bijvoorbeeld €13000000. Trekking 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuur steunen en elke maand meedingen om de miljoen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, elektronica winnen, entreekaartjes plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en aantrekkelijke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere maand 10.000den geluksvogels die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijkse trekkingen. Voor niet meer dan 2 euro speel je 7 getallen voor een jackpot van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; is dat ingewikkeld? Wanneer je sporadisch een lot bestelt ding je niet automatisch mee in de opvolgende loterijtrekking in Driehuis. Heb je een abonnement afgesloten? In dit scenario wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor de loten afgeschreven. Het loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van zo’n opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Vergeet niet: er is in de regel een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Ga dan zo’n eenmalig lot bestellen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten is ook online mogelijk door gebruik te maken van opzegformulier of door een mail te sturen.

Meedoen met de Nederlandse loterijen? Grootste prijzenpakket, beste winkansen en een gift aan goede doelen!