Loterij Odoorn Hoofdprijzen tot €10 miljoen?

Wie wil dat nu niet? Schathemeltjerijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Lotto en bijv. het Miljoenenspel kan ook jij een mooi bedrag winnen. Benieuwd naar de loterijen in Odoorn? Wil je een geluksspel met met de hoogste prijs? Of nieuwsgierig waar jij in Odoorn loten kunt kopen? Op onze website achterhaal je een lijst met alle populaire spellen. Vergelijkingen kun je maken via aantal trekkingen, jackpot, winkans, het goede doel. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar je kunt ook gewoon naar een speciaalzaak als Ako, Primera, Bruna of gewoon de benzinestations. Check nu de meest gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Populaire loterijen in Odoorn?

Rondom Odoorn vinden we allerlei kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk hierbij aan een grote verloting van de plaatselijke sportclub of van lokale winkeliers. Vanzelf kan je ook een gokje wagen bij betrouwbare grote loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij en de Lotto. Welke verloting past bij jou? Om dit te bepalen kijk je allereerst naar jouw winkans, de hoofdprijs, en het aantal trekkingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je steunt het goede doel. Bijvoorbeeld De Natuur- en Milieufederaties of Voedselbanken Nederland. In het schema achterhaal jij een overzicht met loterijen in Odoorn met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto of krasloten zijn je vast niet onbekend. Toch, er zijn ook leuke lokale loterijen in Odoorn. Dit kan zijn een verloting van een de plaatselijke voetbalvereniging en lokale winkeliers. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt een grote kans op een prijs. Je kunt vaak geld winnen en naturaprijzen als weekendjes weg. Mooie bijkomstigheid: door een lot te kopen steun je een vereniging in jouw omgeving. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Zutphen.


Trekking april 2024

Ook in april 2024 vinden er veel trekkingen plaats. Om een voorbeeld te noemen: meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 april 2024 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En vergeet niet de jackpot van de nationale postcode loterij in april 2024. Prijswinnaars in en rondom Odoorn zijn voldoende te vinden. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Vind hieronder waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Odoorn

Het leuke aan een verloting is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Odoorn. In de streek Drenthe is al een jackpot van €575000 geclaimed! Zo’n enorme prijs kan ook jij winnen! Een loterij is een kansspel. Let op, het is niet uitsluitend geluk: Schat jouw winkans goed in, koop meerdere loten (een boulevard of straat), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of speel een klein gokspel met kleinere prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kies niet enkel voor de grote loterijen waar je meedingt om bedragen van €1.500.000,00. Mogelijk wordt jij wel de unieke prijswinnaar in Odoorn?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De plek waar we loten kopen is wel veranderd. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Gemakkelijk meespelen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De jackpot wordt via internet overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De organisaties in het overzicht hebben allen een vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is erg handig. Toch, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de gemeente Borger-Odoorn koopt men loten bij Bruna, Primera, Ako en benzinestations. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed tot de trekkingsdag. Dat maakt het nog mooier: er zit iets in je broekzak wat jou miljonair kan maken. Vandaag nog je staatslot kopen in Odoorn? Doorzoek hieronder een regionaal verkooppunt. Mensen zochten ook naar: loterij Heide.

loterijen-odoorn

postcodeloterij logo

Postcode loterij Odoorn

De prijzen van de postcode loterij zijn immens. Speel mee met de postcodekanjer, straatprijs, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) is jouw lot. De loterij steunt 50 goede doelen, meer kans met vriendenpunten, autojackpot, fikse prijzenpot april 2024 oplopend tot €700000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Odoorn

Door aanschaf van 1/5 staatslot, heel lot, boulevard, straatjeheb jij extra kans op fikse geldbedragen van zelfs €16000000. Elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De meest fantastische prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuurprojecten ondersteunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, elektronica winnen, entreekaartjes of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en aantrekkelijke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Elke week ontelbare mazzelaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor slechts €2 per lot pak je eigen getallen voor prijzen die beginnen bij €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; maken ze dat moeilijk? Indien je gewoon een keer een lot koopt ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in Odoorn. Ga jij voor een loten-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Het loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of met behulp van een opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Vergeet niet: er is in de regel een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Ga dan jouw eenmalig lot bestellen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Het annuleren van zo’n abonnement kan meestal ook online aan de hand van het opzegformulier of door een mail te sturen.

Deelnemen aan de Nederlandse loterijen? Grootste prijzenpakket, hoogste winkans en goede doelen steunen!