Loterij Zutphen Jackpots oplopend tot €50 miljoen euro?

Fantaseer jij er wel eens over? Schathemeltjerijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Postcode loterij of de EuroJackpot kan dit zomaar. Benieuwd naar de loterijen in Zutphen? Deelnemen aan de loterij met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil jij weten waar men in Zutphen een lot kunt bemachtigen? Op deze website bekijk je een tabel met alle actuele loterijen. Het vergelijken gebaseerd op het goede doel, jackpot, winkans, aantal trekkingen. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar het kan natuurlijk ook bij een speciaalzaak als Bruna, Ako, Primera en Albert Heijn. Ontdek simpel & snel de gangbare loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Lopende loterijen in Zutphen?

In de omgeving van Zutphen kun je deelnemen aan een ruim aanbod kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk hierbij aan een speciale verloting van de gemeentelijke sportvereniging of van lokale winkeliers. Natuurlijk heb je de optie mee te spelen met landelijke loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij of de Vriendenloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dit te bepalen doorzoek je de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Bijvoorbeeld Drents Museum of Villa Pardoes. In het onderstaande overzicht tref je een overzicht met de meest populaire loterijen in Zutphen met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij en de bankgiroloterij zijn je vast niet onbekend. Echter, er zijn ook interessante lokale loterijen in Zutphen. Bijvoorbeeld een clubactie van de plaatselijke voetbalclub en de lokale middenstand. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de winkans is enorm. Vaak maak je kans op geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook voetbalkaarten. Een leuke extra: door een lot te kopen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Hoornaar.


Trekking september 2020

Ook in september 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Overweeg eens meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 september 2020 mee met de staatsloterij. En vergeet niet de trekking van de nationale postcode loterij in september 2020. Prijswinnaars uit Zutphen zijn er wel degelijk! Wil je ook zo rijk worden? Vind hieronder waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Zutphen

De grap van een loterij is: iedereen kan winnen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Zutphen. In deze provincie Gelderland zijn meerdere jackpots van €375000 gesignaleerd! Een miljoen kan ook jij winnen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Echter, je kunt het geluk een handje helpen: Schat jouw winkans goed in, bestel altijd meerdere loten (een boulevardje of straat), zet een loterijpool op, of selecteer een klein kansspel met lagere winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kijk verder dan de grotere loterij-bedrijven met jackpots van €17.500.000,00. Wie weet noem jij jezelf straks de fortuinlijke prijswinnaar in Zutphen?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De manier van loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Probleemloos meespelen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De jackpot hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De gokbedrijven in het overzicht zijn goedgekeurd door de regering. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Alleen, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In de buurt van Zutphen kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Primera, Bruna of een andere benzinepompen. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je tot de trekkingsdag. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets bij je wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Nu jouw staatslot kopen in Zutphen? Vind in het plaatje hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Zoek ook naar loterij s-Heerenhoek.

loterijen-zutphen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Zutphen

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn gigantisch. Win de grote miljoenenjacht, oudejaars jackpot, straatprijs en cadeaubonnen, entreekaarten, ijsprijs. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je tel. nummer + 2 letters is je lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, extra kans met vriendenpunten, de autoprijs, aantrekkelijke prijzenpot in september 2020 van wel €600000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Zutphen

Met een straatje, boulevard, 1/5 staatslot, heel lotding je mee om forse geldbedragen. Bijvoorbeeld €8000000. Uitslag elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: een bijdrage leveren aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Goedkope loten en scherpe aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijkse trekkingen. Met een lot van €2,00 kies jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; maken ze dat moeizaam? Als je zo nu en dan eens een lot koopt zit je niet direct vast aan de recente loterijtrekking in Zutphen. Liever een abonnement bij een loterij? Er wordt dan via automatische incasso op vaste periodes per jaar geld voor de loten overgeschreven. Een loterij contract kan je telefonisch opzeggen of door het sturen van zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Bedenk wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot bestellen. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement stopzetten kan in veel gevallen tevens online door middel van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Meespelen met de Nederlandse loterijen? Hoogste prijzenpot, hoogste winkans en goede doelen!