Loterij Wijckel Win bedragen tot €80 miljoen euro?

Droom jij er wel eens stiekem van? Schathemeltjerijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Postcode loterij en bijv. het Miljoenenspel kan iedereen rijk worden. Deelnemen aan een loterij in Wijckel? Zoek jij een gokje wagen met de hoogste winkans? Of nieuwsgierig waar jij in Wijckel een lot kunt bemachtigen? Op onze website check je een lijst met alle populaire spellen. Je kunt ze vergelijken op zaken als winkans, lotprijs, aantal trekkingen, jackpot. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar een speciaalzaak als Bruna, Primera, Ako en tabakswinkel. Vergelijk eenvoudig de erkende loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Alle loterijen in Wijckel?

In en rondom Wijckel vinden we een ruim aanbod kansspelen. Ook op lokaal niveau. Bijvoorbeeld een loterij van de actieve sportclub of van lokale winkeliers. Natuurlijk kan je ook loten kopen bij landelijke loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij en ook de Bankgiroloterij. Welke verloting past bij jou? Daarvoor analyseer je alle winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en aantal trekkingen per jaar. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Make-A-Wish Nederland of Oxfam Novib. In de lijst hieronder tref jij een beter beeld van loterijen in Wijckel met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Vriendenloterij, Lotto en de bankgiroloterij klinken bekend in de oren. Alleen, je kunt hier ook een gokje wagen in een populaire lokale loterijen in Wijckel. Bijvoorbeeld een actie van de lokale voetbalclub maar ook zelfstandige ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de winkans is erg groot. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als smartphones. Een fijn gevolg: door een lot te kopen steun je een vereniging in jouw omgeving. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Hattem.


Trekking april 2024

Ook in april 2024 zijn er weer veel trekkingen. Om een voorbeeld te noemen: een lot kopen bij Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 april 2024 mee met de trekking van de staatsloterij. Onderschat ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in april 2024. Prijswinnaars uit Wijckel zijn er genoeg. Wil jij een gokje wagen? Achterhaal hieronder lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Wijckel

Uniek aan een loterij is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Wijckel. Rondom Friesland zijn al jackpots van €600000 ingevorderd! Een straatprijs is voor iedereen weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Goed om te weten, een klein deel heb je zelf in de hand: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, sla meerdere loten in (straat of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of selecteer een klein kansspel met kleinere winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Sta je dus niet blind op de internationale loterijen met geldprijzen van €21.000.000,00. Wie weet wordt jij wel de grote prijswinnaar in Wijckel?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De plek waar we loten kopen wordt wel moderner. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Probleemloos meedraaien met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De eventuele prijzen hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De organisaties op deze website beschikken over een NL vergunning. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is super. Ondanks dat, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de buurt van De Friese Meren koopt men loten bij Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de tabakszaak . Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je tot het moment van trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een papiertje wat jou miljonair kan maken. Meteen jouw staatslot kopen in Wijckel? Check in de onderstaande figuur een plaatselijke verkoper. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Paasloo.

loterijen-wijckel

postcodeloterij logo

Postcode loterij Wijckel

De postcode loterij prijzen zijn onwijs hoog. Speel mee met de miljoenenjacht, oudejaars jackpot, straatprijs en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, entreekaarten. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele nummer is je lotnummer. Steun een club of vereniging naar keuze, spaar vriendenpunten, de autoprijs, hoge prijzenpot in april 2024 oplopend tot €500000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Wijckel

Door aanschaf van heel lot, straatje, 1/5 staatslot, boulevardheb jij extra kans op gigantische jackpots van wel €13000000. Op de 10e van de maand kans en rondom de jaarwisseling. De meest fantastische prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: bijdragen aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, gratis loten, elektronica winnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en unieke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Maandelijks 100.000den winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot selecteer je 7 getallen voor een jackpot startend vanaf €10.000.000 tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; werkt dat complex? In de situatie wanneer jij eenmalig een lot hebt gekocht speel je niet automatisch mee met de opvolgende loterijtrekking in Wijckel. Ga jij voor een loten-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) geld voor de loten overgeschreven. Jouw loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of door het sturen van zo’n opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Bedenk wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd je eenmalig lot inslaan. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het annuleren van zo’n abonnement kan in veel gevallen tevens online door gebruik te maken van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meespelen met de Nederlandse loterijen? De hoogste prijzen, grootste winkans en goede doelen!