Loterij Meddo Loterijen met prijzen tot €45.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een groot geldbedrag winnen! Dankzij deelname aan een loterij als de Bankgiroloterij of Lucky Day kan iedereen rijk worden. Ben jij op zoek naar een loterij in Meddo? Wil je een geluksspel met met de hoogste prijs? Of wil je achterhalen waar je in Meddo een lot kan bestellen? Op deze website vind je een vergelijking met alle lopende loterijen. Het vergelijken door middel van aantal trekkingen, het goede doel, jackpot, winkans. Steeds meer mensen kopen online loten, maar je kunt ook gewoon naar de lokale Bruna, Ako, Primera of sigarenwinkel. Check eenvoudig de lokale en landelijke loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Alle loterijen in Meddo?

Rondom Meddo vinden we een breed scala aan kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Je kunt dan denken aan een verloting van de actieve muziekvereniging of van zelfstandige ondernemers. Natuurlijk kan je ook een gokje wagen bij Nederlandse loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. krasloten. Welke verloting past bij jou? Hiervoor bekijk je alle winkansen, de hoofdprijs, en aantal trekkingen per jaar. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Voorbeelden zijn Maag Lever Darm Stichting en Van Abbemuseum. In de tabel hieronder ontdek je een lijst met de meest populaire loterijen in Meddo met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij of de EuroJackpot zijn erg bekend. Alleen, je kunt ook deelnemen aan leuke lokale loterijen in Meddo. Je moet hierbij denken aan een verloting georganiseerd door de plaatselijke voetbalclub maar ook lokale winkeliers. Vaak zijn de loten voordelig, en de kans op een prijs is groot. Je kunt vaak geld winnen maar bijvoorbeeld ook concertkaartjes. Mooie bijkomstigheid: door mee te doen ondersteun je lokale initiatieven. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Heijenrath.


Trekking april 2024

Ook in april 2024 zijn er trekkingen in overvloed. Om een voorbeeld te noemen: meedoen met de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 april 2024 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. En vergeet niet de trekking van de nationale postcode loterij in april 2024. Prijswinnaars in en rondom Meddo zijn er wel degelijk! Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Achterhaal op onze website lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Meddo

De grap van de lotto is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Meddo. In deze provincie Gelderland is al een jackpot van €925000 gesignaleerd! Een hoofdprijs is ook voor jou weggelegd! Geluk is een belangrijke factor. Maar, een klein deel heb je zelf in de hand: Schat jouw winkans goed in, koop meerdere loten (een straat, of boulevard), zet een loterijpool op, of selecteer een klein kansspel met minder prijzen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Beperk je dus niet tot de grotere loterij-bedrijven met hoofdprijzen van €18.500.000,00. Wellicht ben jij straks de grote prijswinnaar in Meddo?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De plek waar we loten kopen wordt wel moderner. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Gemakkelijk meedraaien met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot wordt via internet overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen in het overzicht zijn goedgekeurd door de regering. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is ideaal. Maar, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In de omgeving Winterswijk koopt men loten bij Ako, Bruna, Primera of benzinestations. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot na de prijsuitreiking. Het biedt nog meer beleving: je bezit een papiertje waarmee je wellicht schatrijk wordt. Snel een staatslot kopen in Meddo? Open hieronder een plaatselijke verkoper. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Punthorst.

loterijen-meddo

postcodeloterij logo

Postcode loterij Meddo

De bedragen van de postcode loterij zijn enorm. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, miljoenenjacht, postcodekanjer en cadeaubonnen, entreekaarten, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw tel. nummer vormt jouw lotnr. Elke maand goede doelen steunen, vriendenpunten, een auto winnen, aantrekkelijke prijzenpot in april 2024 oplopend tot €600000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Meddo

Via een half lot, boulevard, straatje, heel lotding je mee om fikse geldbedragen van maar liefst €23000000. Trekking 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste geldbedragen en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuur steunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, gratis loten, elektronica winnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en altijd aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Elke week ontelbare mazzelaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot speel jij eigen getallen voor prijzen startend vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; gaat dat nog moeizaam? Indien je een enkele keer je geluk wil beproeven zit je niet direct vast aan de opvolgende loterijtrekking in Meddo. Kies je voor een abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of via een opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kan jij bijvoorbeeld je eenmalig lot aanschaffen. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook via jouw online account via het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Aanmelden voor de beste loterijen? Hoogste prijzenpot, extra winkans en goede doelen!