Loterij Punthorst Win bedragen tot €25.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een groot geldbedrag winnen! Dankzij deelname aan een loterij als de Lotto of bijvoorbeeld de EuroJackpot kan dit zomaar. Nieuwsgierig naar de loterijen in Punthorst? Zoek jij een gokje wagen met de vetste jackpot? Of benieuwd naar waar je in Punthorst een lot bestellen kunt? Hier vind je een lijst met alle actuele geluksspelletjes. Vergelijken doe jij door te kijken naar aantal trekkingen, het goede doel, lotprijs, winkans. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de lokale Bruna, Primera, Ako en tabakswinkel. Vergelijk ogenblikkelijk de meest gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Lopende loterijen in Punthorst?

Rondom Punthorst zijn er verschillende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Bijvoorbeeld een loterij van de gemeentelijke muziekvereniging of van zelfstandige ondernemers. Vanzelf kan je ook meespelen met erkende loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij of het Miljoenenspel. Wat is een interessante verloting? Om dat te achterhalen kijk je allereerst naar de kans om te winnen, de (hoofdprijs) / jackpot en de hoeveelheid uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Zoals Hermitage Amsterdam en Simavi. In de bijgaande tabel tref jij een lijst met erkende loterijen in Punthorst met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto of Raffld zijn erg bekend. Toch, we zien ook populaire lokale loterijen in Punthorst. Denk dan aan een actie van de actieve voetbalclub en zelfstandige ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en de kans op een prijs is groot. De prijzenpot bestaat uit geld, plus fysieke prijzen als telefoons. Je voegt ook iets toe: door het kopen van een lot draag jij je steentje bij in jouw regio. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Beesel.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Denk aan een lot kopen bij Lotto of Eurojackpot. Of doe 10 april 2020 mee met de trekking van de staatsloterij. Vergeet ook niet de jackpot van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit Punthorst komen regelmatig voor. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Achterhaal hierna waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Punthorst

De grap van de lotto is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Punthorst. In deze provincie Overijssel is al eens de jackpot van €925000 voorbij gekomen! Zo’n enorme prijs is voor iedereen weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, een klein deel heb je zelf in de hand: Kies voor loterij met een hoge winkans, bestel altijd meerdere loten (straat of boulevard), overweeg een loterijpool, of ga gokken met beperkte prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kies niet enkel voor de grotere loterij-bedrijven met hoofdprijzen van €9.500.000,00. Misschien wordt jij wel de trotse prijswinnaar in Punthorst?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De wijze van loten kopen is wel veranderd. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Gemakkelijk meedoen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De eventuele prijzen wordt via internet overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De kansspelen op deze website zijn goedgekeurd door de regering. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is super. Desondanks, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de omgeving Staphorst kun jij loten kopen bij o.a. Bruna, Primera, Ako of Esso. Je krijgt dan een papieren lot. Deze houd je bij je totdat je de uitslag kunt bekijken. Dat maakt het nog mooier: je bezit een papiertje wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Vandaag nog zo’n staatslot kopen in Punthorst? Zoek in de maps hierna een verkooppunt in de buurt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Kaatsheuvel.

loterijen-punthorst

postcodeloterij logo

Postcode loterij Punthorst

De prijzen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Maak kans op de oudejaars jackpot, postcodekanjer, straatprijs en ijsprijs, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) + 2 letters is je lot. Elke maand goede doelen steunen, nog meer prijs met vriendenpunten, auto’s winnen, lucratieve prijzenpot april 2020 oplopend tot €700000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Punthorst

Dankzij een boulevard, half lot, straatje, 1/5 staatslotmaak jij aanspraak op gigantische droomprijzen van wel €25000000. Trekking 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste geldbedragen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuurprojecten ondersteunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Goedkope loten en aantrekkelijke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Maandelijks 100.000den winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Met je persoonlijke €2 lot selecteer je zeven getallen voor geldprijzen die beginnen bij €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; maken ze dat moeilijk? Als je een los lot koopt heb je geen verplichting tot een volgende loterijtrekking in Punthorst. Ga jij voor een loten-abonnement? Er wordt dan via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) een bedrag van je rekening afgeschreven. Zo’n loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice hoewel het ook kan met de opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Vergeet niet: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd zo’n eenmalig lot kopen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement opzeggen is ook online mogelijk middels het opzegformulier of door een mail te sturen.

Aanmelden voor de Nederlandse loterijen? Hoogste prijzenpot, grootste winkans en goede doelen steunen!