Loterij Alkmaar Win bedragen tot €20 miljoen?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: In één klap schatrijk worden! Via een loterij als de Vriendenloterij of de EuroJackpot kan iedereen rijk worden. Deelnemen aan een loterij in Alkmaar? Meedoen met een geluksspel met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil jij weten waar men in Alkmaar een lot kopen kan? Op deze pagina tref je een vergelijking met alle huidige verlotingen. Vergelijken kan op zaken als kans om te winnen, hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen, goede doel dat wordt ondersteund. Steeds meer mensen kopen online loten, maar het kan natuurlijk ook bij bijvoorbeeld de Bruna, Ako, Primera en supermarkt. Vergelijk gelijk de Nederlandse loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Meespelen met een loterij in Alkmaar?

In de regio Alkmaar kun je deelnemen aan een breed scala aan kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk aan een verloting van de gemeentelijke sportclub of van de lokale middenstand. Daarnaast kan je ook loten kopen bij de grote loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij of de Bankgiroloterij. Is een verloting uitzoeken lasting? Om dit te bepalen doorzoek je alle winkansen, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Denk aan Groninger Museum of Rutgers. In het schema tref jij een vergelijking van veelbesproken loterijen in Alkmaar met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals o.a. Vriendenloterij, Lotto of Raffld klinken bekend in de oren. Toch, je kunt ook deelnemen aan lucratieve lokale loterijen in Alkmaar. Denk aan een verloting georganiseerd door de plaatselijke voetbalvereniging maar ook de lokale middenstand. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is enorm. Je kunt vaak geld winnen en naturaprijzen als etentjes. Mooie bijkomstigheid: door het kopen van een lot ondersteun je lokale initiatieven. Nu ook online: loten kopen in Kubaard.


Trekking november 2019

Ook in november 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Waar moet ik dan aan denken? Nou, een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of doe 10 november 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. En wat te denken van de trekking van de nationale postcode loterij in november 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Alkmaar zijn voldoende te vinden. Wil je ook zo rijk worden? Detecteer via loterijprijzen.nl waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Alkmaar

Het mooie aan een verloting is: het is voor iedereen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Alkmaar. In de streek Noord-Holland is al een jackpot van €175000 geclaimed! Een hoofdprijs is voor iedereen weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Goed om te weten, het is niet uitsluitend geluk: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een boulevard of straat), doe mee met een loterijpool, of ga gokken met minder prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kies niet enkel voor de populaire loterijen met geldprijzen van €20.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben je de grote prijswinnaar in Alkmaar?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier waarop we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Moeiteloos meedoen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het prijzengeld wordt via de bank betaald.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen in de vergelijker zijn erkend door de Nederlandse overheid. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Toch, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de omgeving Alkmaar kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Ako, Bruna, Primera of gewoon de tabakswinkel. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets bij je wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Direct zo’n staatslot kopen in Alkmaar? Check in het plaatje hieronder een regionaal verkooppunt. Vind alles uit over loterij Sibculo.

loterijen-alkmaar

postcodeloterij logo

Postcode loterij Alkmaar

De bedragen van de postcode loterij zijn enorm. Speel mee met de postcodekanjer, oudejaars jackpot, straatprijs en cadeaubonnen, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer is je lotnummer. Zelf een goed doel uitzoeken, spaar vriendenpunten, de autoprijs, een enorme prijzenpot in november 2019 tot maar liefst €700000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Alkmaar

Met een boulevard, straatje, heel lot, half lotding je mee om enorme droomprijzen tot wel €6000000. Uitslag elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De grootste prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuur steunen en iedere maand kans op €1.000.000. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, entreekaartjes, cadeaubonnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Voordelige loten en altijd aanbiedingen bij automatische deelname. Elke week ontelbare mazzelaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot pak jij eigen getallen voor prijzen variërend van 10 miljoen euro tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; is dat moeilijk? Wanneer je gewoon een keer een lot koopt heb je geen verplichting tot de recente loterijtrekking in Alkmaar. Liever een abonnement bij een loterij? Er wordt dan via automatische incasso op vaste periodes per jaar geld voor de loten overgeschreven. Zo’n loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen hoewel het ook kan met zo’n opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Let op: er is een opzegtermijn van toepassing. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kun je altijd je eenmalig lot inslaan. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement stopzetten is ook online mogelijk door middel van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Wil je meespelen met de leukste loterijen? Hoogste prijzenpot, uitstekende winkans en een gift aan goede doelen!