Loterij Amersfoort Win bedragen tot €60.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Uit het niets miljonair worden! Dankzij een loterij als de Lotto of krasloten kan ook jij een mooi bedrag winnen. Deelnemen aan een loterij in Amersfoort? Deelnemen aan een geluksspel met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil je achterhalen waar je in Amersfoort een lot kan bestellen? Op onze website bekijk je een tabel met alle populaire loterijen. Vergelijkingen kun je maken gebaseerd op jackpot, lotprijs, het goede doel, aantal trekkingen. Steeds meer mensen kopen online loten, maar de echte beleving vind je bij o.a. de Ako, Bruna, Primera of een andere Albert Heijn. Bekijk à la minute de Nederlandse loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Welke loterijen zijn er in Amersfoort?

Rondom Amersfoort zijn er verschillende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Je kunt dan denken aan een grote verloting van de regionale sportvereniging of van de lokale middenstand. Natuurlijk kan je ook loten kopen bij populaire loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. de EuroJackpot. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen bekijk je alle winkansen, de jackpot, en hoeveel trekkingen er zijn. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Bijvoorbeeld Cordaid of Rutgers. In het schema bekijk je een beter beeld van erkende loterijen in Amersfoort met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij en het Miljoenenspel kennen we natuurlijk allemaal. Echter, je treft daar ook leuke lokale loterijen in Amersfoort. Denk dan aan een actie van de lokale muziekvereniging en tevens lokale ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en leuke extra’s als smartphones. Een fijn gevolg: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Kats.


Trekking mei 2024

Ook in mei 2024 zijn er weer veel trekkingen. Om een voorbeeld te noemen: een lot kopen bij Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 mei 2024 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En wat te denken van de uitslag van de nationale postcode loterij in mei 2024. Prijswinnaars in en rondom Amersfoort zijn er wel degelijk! Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Vind op deze pagina waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Amersfoort

Het fraaie van een kansspel is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Amersfoort. In de provincie Utrecht zijn diverse jackpots van €225000 voorgekomen! €1.000.000 of meer kan ook jij winnen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Let op, je hebt wel een kleine invloed: Schat jouw winkans goed in, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), overweeg een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met beperkte prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kies niet enkel voor de grote loterijen met jackpots van €4.500.000,00. Mogelijk ben je de grote prijswinnaar in Amersfoort?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De wijze van loten kopen is wel veranderd. Het verschuift naar internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Gemakkelijk deelnemen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De kansspelen in het overzicht zijn goedgekeurd door de regering. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is ideaal. Maar, loten kopen in de winkel blijft in trek. In en rondom Amersfoort koopt men loten bij Bruna, Primera, Ako of gewoon de tabakszaak . Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je tot de trekkingsdag. Het maakt het nog spannender: je hebt iets in bezit wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Direct zo’n staatslot kopen in Amersfoort? Zoek hieronder een lokaal verkooppunt. Mensen zochten ook naar: loterij Sint Hubert.

loterijen-amersfoort

postcodeloterij logo

Postcode loterij Amersfoort

De postcode loterij prijzen zijn gigantisch. Zo win je bijvoorbeeld de miljoenenjacht, straatprijs, oudejaars jackpot en entreekaarten, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer is meteen het lot. Elke maand goede doelen steunen, vriendenpunten, een auto winnen, hoge prijzenpot in mei 2024 tot wel €300000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Amersfoort

Via een half lot, boulevard, heel lot, straatjeding je mee om fikse prijzen tot wel €20000000. Elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste prijzen en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand meedingen om de miljoen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, cadeaubonnen, gratis loten of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Goedkope loten en altijd aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met elke week een nieuwe rond. Voor slechts €2 per lot selecteer je zeven getallen voor geldprijzen vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; werkt dat moeizaam? Wanneer je een enkele keer je geluk wil beproeven krijg je niet automatische een lot in de recente loterijtrekking in Amersfoort. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) geld voor de loten overgeschreven. Zo’n loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of met behulp van een opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Bedenk wel: er is in de regel een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot kopen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook via jouw online account via het opzegformulier of door een mail te sturen.

Meespelen met de beste loterijen? De absolute jackpot, grootste winkans en een gift aan goede doelen!