Loterij Amsterdam Prijzen winnen tot wel €50.000.000?

Wie wil dat nu niet? Een flink bedrag op je bankrekening. Door mee te spelen aan een loterij als de Postcode loterij en ook de EuroJackpot kan ook jij een mooi bedrag winnen. Deelnemen aan een loterij in Amsterdam? Deelnemen aan een geluksspel met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil je achterhalen waar je in Amsterdam een lot kan bestellen? Hieronder bekijk je een lijst met alle huidige win spellen. Je kunt ze vergelijken op basis van kans om te winnen, prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, hoeveelheid trekkingen. Je kunt de loten online bestellen, maar de echte beleving vind je bij de plaatselijke Bruna, Primera, Ako maar steeds vaker ook bij de tabakszaak. Bekijk simpel & snel de gangbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Alle loterijen in Amsterdam?

In de regio Amsterdam bestaan er een breed scala aan kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk aan een verloting van de regionale voetbalclub of van zelfstandige ondernemers. Vanzelfsprekend kan je ook loten kopen bij de grote loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij en ook krasloten. Is een verloting uitzoeken lasting? Hierbij bekijk je de winkansen, de jackpot, en het aantal uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Zoals KiKa en Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. In het schema tref jij een beter beeld van de meest populaire loterijen in Amsterdam met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij of het Miljoenenspel klinken bekend in de oren. Echter, je treft daar ook lucratieve lokale loterijen in Amsterdam. Je moet hierbij denken aan een clubactie van de actieve sportclub plus lokale ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt een grote kans op een prijs. Je kunt vaak geld winnen en leuke extra’s als telefoons. Mooie bijkomstigheid: door een lot te kopen ondersteun je lokale initiatieven. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Kekerdom.


Trekking mei 2024

Ook in mei 2024 zijn er trekkingen in overvloed. Denk aan meespelen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of doe 10 mei 2024 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in mei 2024. Prijswinnaars in Amsterdam zijn er wel degelijk! Wil je ook zo rijk worden? Bekijk hieronder lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Amsterdam

De grap van een verloting is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Amsterdam. In deze provincie Noord-Holland zijn meerdere jackpots van €875000 gesignaleerd! Een hoofdprijs is ook voor jou weggelegd! Een verloting is een kansspel. Maar, een klein deel heb je zelf in de hand: Kies voor loterij met een hoge winkans, bestel altijd meerdere loten (een straatje, of boulevardje), doe mee met een loterijpool, of speel een klein gokspel met standaard winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Beperk je dus niet tot de grotere loterij-bedrijven met prijzen van €7.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben je de gelukkige prijswinnaar in Amsterdam?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De wijze van loten kopen wordt wel moderner. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Gemakkelijk meedingen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt via de bank betaald.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De kansspelen op deze pagina beschikken over een NL vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is ideaal. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de omgeving Amsterdam kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Prima, Ako, Bruna of sigarenzaak. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed tot het moment van trekking. Het biedt nog meer beleving: er zit iets in je broekzak waarmee je wellicht schatrijk wordt. Direct zo’n staatslot kopen in Amsterdam? Open in de onderstaande figuur een verkooppunt bij jou in de buurt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Sint Maartensbrug.

loterijen-amsterdam

postcodeloterij logo

Postcode loterij Amsterdam

De jackpots van de postcode loterij zijn enorm. Maak kans op de postcodekanjer, straatprijs, miljoenenjacht en ijsprijs, entreekaarten, oudejaarsloterij. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer is meteen het lot. Je bepaalt zelf het goede doel, nog meer prijs met vriendenpunten, een auto winnen, aantrekkelijke prijzenpot in mei 2024 tot wel €500000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Amsterdam

Met bijv. een half lot, boulevard, 1/5 staatslot, heel lotwin jij mogelijk stevige geldbedragen. Denk aan €6000000. De 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzen en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand meedingen om de miljoen. Check introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, cadeaubonnen, entreekaartjes of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en altijd aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere maand 10.000den geluksvogels die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijks een trekking. Voor slechts €2 per lot selecteer je persoonlijke getallen voor de jackpot vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; wordt dat lastig? In het geval dat je gewoon een keer een lot koopt ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in Amsterdam. Heb je een abonnement afgesloten? Dan wordt er door middel van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) een bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of via een opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Bedenk wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot kiezen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Het beëindigen van een abonnement kan in veel gevallen tevens online aan de hand van het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Wil je meespelen met de populairste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, grootste winkans en goede doelen!