Loterij Bant Loterijen met prijzen tot €60 miljoen?

Wie droomt er niet van? Een groot geldbedrag winnen! Door mee te spelen aan een loterij als de Vriendenloterij en krasloten is het voor iedereen weggelegd. Meespelen met een loterij in Bant? Deelnemen aan de loterij met de vetste jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Bant een lot bestellen kunt? Op onze website achterhaal je een tabel met alle actuele spellen. Vergelijken doe jij door te kijken naar hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar bijvoorbeeld de Prima, Ako, Bruna of supermarkt. Ontdek direct de Nederlandse loterijen, en speel vandaag nog mee!

Alle loterijen in Bant?

In de omgeving van Bant kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Je kunt dan denken aan een speciale verloting van de lokale voetbalvereniging of van de dorpsvereniging. Uiteraard kan je ook loten kopen bij Nederlandse loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij en tevens de Bankgiroloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor doorzoek je de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, en je steunt het goede doel. Neem nou Aids Fonds en The Hunger Project. In de bijgaande tabel vind jij een overzicht met betrouwbare loterijen in Bant met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto en het Miljoenenspel kent bijna iedereen wel. Echter, er zijn hier ook mooie lokale loterijen in Bant. Dit kan zijn een clubactie van de lokale sportclub of lokale winkeliers. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is enorm. De prijzenpot bestaat uit geld, plus fysieke prijzen als telefoons. Een leuke extra: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Kuinre.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Overweeg eens jouw geluk beproeven bij de Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. En vergeet niet de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Bant komen regelmatig voor. Wil je ook zo rijk worden? Vind op deze pagina lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Bant

Het fraaie van een loterij is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Bant. In de regio Flevoland zijn diverse jackpots van €925000 voorgekomen! Een kanjer is ook voor jou weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Let op, je kunt jouw winkans vergroten: Kies voor loterij met een hoge winkans, bestel altijd meerdere loten (straat of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met beperkte uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Overweeg niet uitsluitend de grotere loterij-bedrijven met geldprijzen van €4.500.000,00. Wie weet val je in de prijzen als de grote prijswinnaar in Bant?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De wijze van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Moeiteloos deelnemen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De eventuele prijzen hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De gokbedrijven in de vergelijker beschikken over een NL vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is erg handig. Desalniettemin, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In en rondom Noordoostpolder kan jij loten kopen bij bijv. Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de benzinepompen. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot de trekkingsdag. Het maakt het nog spannender: je hebt iets bij je wat jou miljonair kan maken. Meteen staatsloten kopen in Bant? Vind in de plattegrond hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Stavenisse.

loterijen-bant

postcodeloterij logo

Postcode loterij Bant

De jackpots van de postcode loterij zijn gigantisch. Zo win je bijvoorbeeld de oudejaars jackpot, postcodekanjer, miljoenenjacht en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer is jouw lot. Zelf een goed doel uitzoeken, nog meer prijs met vriendenpunten, auto’s winnen, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 tot wel €900000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Bant

Via een heel lot, 1/5 staatslot, half lot, boulevardmaak jij aanspraak op stevige jackpots oplopend tot €21000000. Uitslag elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuur steunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, gratis loten, entreekaartjes en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Goedkope loten en aantrekkelijke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Maandelijks 100.000den winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij, elke vrijdag is er een trekking. Voor niet meer dan 2 euro speel je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; maken ze dat complex? Als je een los lot koopt krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Bant. Liever een abonnement bij een loterij? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke maand (of week) kosten voor de loten afgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of met behulp van zo’n opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Onthoud wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld je eenmalig lot bestellen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan meestal ook online met een opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Deelnemen aan de Nederlandse loterijen? Prijzen tot €90.000.000, uitstekende winkans en goede doelen helpen!