Loterij Benneveld Jackpots oplopend tot €45 miljoen?

Wie wil dat nu niet? Een groot geldbedrag winnen! Via een loterij als de Bankgiroloterij of Lucky Day kan iedereen rijk worden. Meespelen met een loterij in Benneveld? Wil je de loterij met de hoogste winkans? Of wil je achterhalen waar je in Benneveld een lot kan bestellen? Hieronder check je een schema met alle huidige verlotingen. Het vergelijken door middel van goede doel dat wordt ondersteund, hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs, kans om te winnen. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar het kan natuurlijk ook bij de lokale Bruna, Primera, Ako maar steeds vaker ook bij de sigarenwinkel. Ontdek onmiddellijk de gangbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Lopende loterijen in Benneveld?

In de omgeving van Benneveld kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Bijvoorbeeld een loterij van de plaatselijke sportclub of van zelfstandige ondernemers. Vanzelf kan je ook loten kopen bij de grote loterijen zoals Postcode loterij, Staatsloterij of ook de Vriendenloterij. Welke verloting past bij jou? Hiervoor analyseer je de winkans, de hoofdprijs, en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Neem nou Esther Vergeer Foundation en Vereniging De Hollandse Molen. In de lijst hieronder achterhaal jij een lijst met erkende loterijen in Benneveld met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto of het Miljoenenspel kennen we natuurlijk allemaal. Alleen, we onderscheiden ook lucratieve lokale loterijen in Benneveld. Denk dan aan een verloting georganiseerd door de lokale muziekvereniging of zelfstandige ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en de kans op een prijs is groot. De prijzenpot bestaat uit geld, plus fysieke prijzen als een overnachting. Een fijn gevolg: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Nu ook online: loten kopen in Leerbroek.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Om een voorbeeld te noemen: meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. En vergeet niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Benneveld zijn er genoeg. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Ontdek via loterijprijzen.nl waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Benneveld

De grap van een gokspel is: iedereen kan winnen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Benneveld. In de streek Drenthe is al een jackpot van €450000 voorgevallen! Een jackpot kan zomaar bij jou vallen! Een loterij is een kansspel. Let op, het draait niet alleen om geluk: Check altijd vooraf de winkans, sla meerdere loten in (een boulevard of straat), doe mee met een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met standaard prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Beperk je dus niet tot de landelijke loterijen met hoofdprijzen van €3.000.000,00. Wie weet ben je de fortuinlijke prijswinnaar in Benneveld?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De lokatie waar wij loten kopen is wel veranderd. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Moeiteloos meedraaien met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • Het prijzengeld wordt via de bank betaald.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De loterijen in de tabel zijn erkend door de Nederlandse overheid. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is fantastisch. Ondanks dat, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de gemeente Coevorden koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Ako, Primera of gewoon de benzinepompen. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed tot het moment van trekking. Het biedt nog meer beleving: er zit iets in je broekzak wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Meteen een staatslot kopen in Benneveld? Doorzoek in de onderstaande figuur een verkooppunt in de buurt. Mensen zochten ook naar: loterij Suawoude.

loterijen-benneveld

postcodeloterij logo

Postcode loterij Benneveld

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Speel mee met de miljoenenjacht, postcodekanjer, straatprijs en entreekaarten, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer is meteen het lot. Je bepaalt zelf het goede doel, vriendenpunten, autojackpot, fikse prijzenpot augustus 2019 van wel €100000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Benneveld

Met een half lot, heel lot, 1/5 staatslot, boulevardmaak jij aanspraak op stevige droomprijzen tot wel €19000000. Elke 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuurprojecten ondersteunen en iedere maand kans op €1.000.000. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en aantrekkelijke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met wekelijkse trekkingen. Met je persoonlijke €2 lot neem jij persoonlijke getallen voor de jackpot vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; wordt dat complex? Zodra jij sporadisch een lot bestelt heb je geen verplichting tot de opvolgende loterijtrekking in Benneveld. Ga jij voor een loten-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar geld voor de loten overgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of door het sturen van je opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Let op: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd zo’n eenmalig lot aanschaffen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement is ook online mogelijk middels het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Deelnemen aan de leukste loterijen? Grootste prijzenpakket, grootste winkans en goede doelen ondersteunen!