Loterij Bergen op Zoom Hoofdprijzen tot €85.000.000?

Wie wil dat nu niet? Uit het niets miljonair worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Postcode loterij en de EuroJackpot kan iedereen rijk worden. Meespelen met een loterij in Bergen op Zoom? Deelnemen aan de verloting met de vetste jackpot? Of wil jij weten waar men in Bergen op Zoom een lot kan bestellen? Op Loterijprijzen.nl vind je een overzicht met alle lopende spellen. Vergelijken kan middels het goede doel, winkans, aantal trekkingen, jackpot. Het snelste kun je online loten kopen, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij een speciaalzaak als Prima, Ako, Bruna en tabakszaak. Vergelijk snel de grote loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Meespelen met een loterij in Bergen op Zoom?

In Bergen op Zoom kun je deelnemen aan een breed scala aan kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Je kunt dan denken aan een speciale verloting van de lokale sportvereniging of van zelfstandige ondernemers. Uiteraard kan je ook meespelen met betrouwbare grote loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en ook de Bankgiroloterij. Welke verloting past bij jou? Hiervoor analyseer je de winkansen, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Neem nou Aids Fonds of Vogelbescherming Nederland. In het schema check je een lijst met de meest populaire loterijen in Bergen op Zoom met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot zijn je vast niet onbekend. Maar, we onderscheiden ook populaire lokale loterijen in Bergen op Zoom. Denk aan een verloting van een de plaatselijke sportvereniging maar ook de lokale middenstand. Vaak zijn de loten voordelig, en de kans op een prijs is groot. De prijzenpot bestaat uit geld, en leuke extra’s als een overnachting. Mooie bijkomstigheid: door mee te doen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Nu ook online: loten kopen in Lekkum.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Wat te denken van meespelen met de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit Bergen op Zoom zijn voldoende te vinden. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Check op onze website de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Bergen op Zoom

De grap van een gokje wagen is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Bergen op Zoom. In deze provincie Noord-Brabant zijn meerdere jackpots van €425000 voorgevallen! €1.000.000 of meer kan ook jij winnen! Geluk is een belangrijke factor. Maar, een klein deel heb je zelf in de hand: Kies voor loterij met een hoge winkans, sla meerdere loten in (straat of boulevard), neem deel aan een loterijpool, of ga gokken met standaard prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen met hoofdprijzen van €16.000.000,00. Misschien noem jij jezelf straks de nieuwe prijswinnaar in Bergen op Zoom?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De plek waar we loten kopen verandert wel. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Gemakkelijk meedraaien met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De eventuele prijzen wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De aanbieders in de tabel hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is fantastisch. Ondanks dat, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In en rondom Bergen op Zoom kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Ako, Bruna, Primera of Albert Heijn. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Je moet hem veilig opbergen tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: je hebt iets in bezit waarmee je wellicht schatrijk wordt. Vandaag nog jouw staatslot kopen in Bergen op Zoom? Zoek in de onderstaande figuur een verkooppunt in de buurt. Lees nu verder over loterij Taarlo.

loterijen-bergen-op-zoom

postcodeloterij logo

Postcode loterij Bergen op Zoom

De prijzen van de postcode loterij zijn enorm. Speel mee met de straatprijs, postcodekanjer, miljoenenjacht en entreekaarten, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer is meteen het lot. Steun een club of vereniging naar keuze, extra kans met vriendenpunten, autojackpot, een enorme prijzenpot in april 2020 van wel €800000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Bergen op Zoom

Door aanschaf van half lot, 1/5 staatslot, straatje, boulevardmaak je kans op serieuze geldbedragen van maar liefst €10000000. Trekking 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand meedingen om de miljoen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, entreekaartjes, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Voordelige loten en aantrekkelijke aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere maand 10.000den geluksvogels en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijks een trekking. Met een lot van €2,00 neem je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs variërend van 10 miljoen euro tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; werkt dat ingewikkeld? Zodra jij af en toe eens een lot aanschaft heb je geen verplichting tot de recente loterijtrekking in Bergen op Zoom. Ga jij voor een loten-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke maand (of week) een bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw loterij contract kan je telefonisch opzeggen of door het sturen van zo’n opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Goed om te weten: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd zo’n eenmalig lot bestellen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan meestal ook online aan de hand van het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Meespelen met de populairste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, uitstekende winkans en goede doelen steunen!