Loterij Bergentheim Jackpots oplopend tot €55.000.000?

Fantaseer jij er wel eens over? Schathemeltjerijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Staatsloterij of bijvoorbeeld Raffld kan iedereen rijk worden. Ben jij op zoek naar een loterij in Bergentheim? Zoek jij een gokje wagen met met de hoogste prijs? Of wil je achterhalen waar je in Bergentheim een lot bestellen kunt? Hieronder achterhaal je een overzicht met alle populaire win spellen. Vergelijkingen kun je maken op basis van prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs, kans om te winnen. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de plaatselijke Primera, Bruna, Ako en Jumbo. Check simpel & snel de lokale en landelijke loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Populaire loterijen in Bergentheim?

In en rondom Bergentheim kun je meedoen met allerlei kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk aan een grote verloting van de regionale sportclub of van lokale ondernemers. Natuurlijk kan je ook meespelen met betrouwbare grote loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en tevens Lucky Day. Welke verloting past bij jou? Hiervoor doorzoek je de winkans, jackpot en prijzen, en het aantal uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Neem nou Free Press Unlimited of TwentseWelle. In het onderstaande overzicht bekijk je een opsomming van loterijen in Bergentheim met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot kent bijna iedereen wel. Maar, we zien ook lucratieve lokale loterijen in Bergentheim. Je moet hierbij denken aan een verloting van een de actieve sportvereniging maar ook de lokale middenstand. De lot-kosten liggen vaak lager, en je hebt een grote kans op een prijs. Men maakt kans op een jackpot en tastbare prijzen zoals telefoons. Je voegt ook iets toe: door deel te nemen aan een lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Lees nu verder over loten kopen in Lellens.


Trekking september 2020

Ook in september 2020 vinden er veel trekkingen plaats. Wat te denken van een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 september 2020 mee met de trekking van de staatsloterij. Probeer het ook eens met de geldprijzen van de nationale postcode loterij in september 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Bergentheim zijn er wel degelijk! Ben jij ook zo’n geluksvogel? Vind via loterijprijzen.nl de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Bergentheim

Het mooie aan een gokje wagen is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Bergentheim. Rondom Overijssel zijn meerdere jackpots van €425000 opgeëist! De kanjer kan ook jij winnen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Alleen, je kunt jouw winkans vergroten: Kies voor loterij met een hoge winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of ga gokken met kleinere winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Sta je dus niet blind op de grote loterijen waar je meedingt om bedragen van €6.000.000,00. Wellicht noem jij jezelf straks de fortuinlijke prijswinnaar in Bergentheim?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier waarop we loten kopen is wel veranderd. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Eenvoudig meedraaien met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het prijzengeld wordt direct overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De gokbedrijven in de vergelijker hebben allen een vergunning. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is super. Desalniettemin, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In de gemeente Hardenberg koopt men loten bij Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de pompstations. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot de trekkingsdag. Dat maakt het nog mooier: je bezit een papiertje waarmee je wellicht schatrijk wordt. Direct jouw staatslot kopen in Bergentheim? Doorzoek in de maps hierna een verkooppunt in de buurt. Ook interessant: loterij Teeffelen.

loterijen-bergentheim

postcodeloterij logo

Postcode loterij Bergentheim

De bedragen van de postcode loterij zijn enorm. Speel mee met de straatprijs, postcodekanjer, oudejaars jackpot en oudejaarsloterij, ijsprijs, cadeaubonnen. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) + 2 letters is je lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, extra kans met vriendenpunten, autojackpot, fikse prijzenpot september 2020 oplopend tot €200000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Bergentheim

Via een heel lot, boulevard, half lot, 1/5 staatslotding je mee om stevige hoofdprijzen. Bijvoorbeeld €17000000. Elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste prijzen en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand meedingen om de miljoen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, entreekaartjes, gratis loten en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Goedkope loten en unieke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere maand 10.000den geluksvogels die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij, elke vrijdag is er een trekking. Met een lot van €2,00 pak jij eigen getallen voor prijzen startend vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; werkt dat moeilijk? Wanneer je af en toe eens een lot aanschaft speel je niet automatisch mee met de recente loterijtrekking in Bergentheim. Kies je voor een abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor loterij deelname afgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice hoewel het ook kan met zo’n opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Vergeet niet: er is in de regel een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Ga dan jouw eenmalig lot bestellen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement stopzetten kan in veel gevallen tevens online door gebruik te maken van opzegformulier of via email.

Wil je meespelen met de populairste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, grootste winkans en goede doelen!