Loterij Boazum Loterijen met prijzen tot €55.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Uit het niets miljonair worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Bankgiroloterij en bijv. Lucky Day is het voor iedereen weggelegd. Meer weten over de loterij in Boazum? Alleen op zoek naar de loterij met de vetste jackpot? Of benieuwd naar waar je in Boazum loten kunt kopen? Hieronder tref je een schema met alle lopende spellen. Vergelijken doe jij middels aantal trekkingen, jackpot, lotprijs, het goede doel. Het snelste kun je online loten kopen, maar je kunt ook gewoon naar bijvoorbeeld de Ako, Primera, Bruna of gewoon de tabakszaak. Vergelijk snel de betrouwbare loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Alle loterijen in Boazum?

Rondom Boazum vinden we allerlei kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk aan een grote verloting van de regionale voetbalvereniging of van lokale ondernemers. Uiteraard kun je ook deelnemen aan nationale loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij of de Vriendenloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Daarvoor kijk je allereerst naar de winkansen, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Zoals Free Press Unlimited of UNHCR. In de tabel hieronder vind je een overzicht met veelbesproken loterijen in Boazum met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto en het Miljoenenspel zijn je vast niet onbekend. Evengoed, je treft daar ook leuke lokale loterijen in Boazum. Denk aan een evenement van de lokale sportvereniging plus de dorpsvereniging. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en leuke extra’s als fietsen. Een leuke extra: door mee te doen draag jij je steentje bij in jouw regio. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Lisserbroek.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Om een voorbeeld te noemen: een gokje wagen in de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 april 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En wat te denken van de uitslag van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit Boazum zijn er meer dan je denkt. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Check op onze website lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Boazum

De grap van een gokspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Boazum. In de provincie Friesland is al eens de jackpot van €125000 voorbij gekomen! Een jackpot is ook voor jou weggelegd! Geluk is een belangrijke factor. Echter, je kunt jouw winkans vergroten: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een boulevardje of straat), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of selecteer een klein kansspel met beperkte uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Sta je dus niet blind op de grotere loterij-bedrijven met geldprijzen van €20.000.000,00. Misschien wordt jij wel de trotse prijswinnaar in Boazum?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Probleemloos meedingen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De eventuele prijzen wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De loterijen in de tabel zijn goedgekeurd door de regering. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Desondanks, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de gemeente Littenseradiel kun jij loten kopen bij o.a. Bruna, Ako, Primera en tabakswinkel. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit heeft iets magisch: je bezit een lot wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Meteen staatsloten kopen in Boazum? Zoek in de onderstaande figuur een verkooppunt in de buurt. Mensen zochten ook naar: loterij Tjerkgaast.

loterijen-boazum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Boazum

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn gigantisch. Maak kans op de miljoenenjacht, straatprijs, postcodekanjer en oudejaarsloterij, entreekaarten, ijsprijs. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) is je lotnummer. Steun een club of vereniging naar keuze, vriendenpunten, de autoprijs, lucratieve prijzenpot april 2020 oplopend tot €600000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Boazum

Door aanschaf van 1/5 staatslot, straatje, half lot, boulevardwin jij misschien wel forse droomprijzen van wel €23000000. Trekking 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De grootste prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuurprojecten ondersteunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, gratis loten, entreekaartjes en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Goedkope loten en leuke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot pak je zeven getallen voor geldprijzen vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; gaat dat nog complex? Zodra jij incidenteel een lot koopt krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Boazum. Heb je een abonnement afgesloten? In dat geval wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) een bedrag van je rekening afgeschreven. Zo’n loterij contract kan je telefonisch opzeggen of met behulp van je opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Goed om te weten: er is in de regel een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Ga dan jouw eenmalig lot kopen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan meestal ook online via het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Deelnemen aan de Nederlandse loterijen? De hoogste prijzen, extra winkans en goede doelen!