Loterij Borssele Jackpots oplopend tot €80 miljoen euro?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een groot geldbedrag winnen! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Lotto of het Miljoenenspel kan ook jij een mooi bedrag winnen. Meespelen met een loterij in Borssele? Alleen op zoek naar het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of benieuwd naar waar je in Borssele een lot kopen kan? Hieronder tref je een overzicht met alle populaire win spellen. Je kunt ze vergelijken via kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de lokale Ako, Primera, Bruna of supermarkt. Check meteen de gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Alle loterijen in Borssele?

In de omgeving van Borssele vinden we uiteenlopende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Bijvoorbeeld een jaarlijkse verloting georganiseerd door de gemeentelijke sportclub of van lokale winkeliers. Vanzelf kan je ook meespelen met erkende loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij of bijv. krasloten. Is een verloting uitzoeken lasting? Hierbij kijk je allereerst naar de kans om te winnen, hoogte van de prijzen, en de hoeveelheid uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Neem nou Johan Cruyff Foundation of Paleis Het Loo. In het onderstaande overzicht bekijk jij een lijst met loterijen in Borssele met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als bijv. Lotto, Vriendenloterij of de EuroJackpot zijn erg bekend. Toch, je kunt ook deelnemen aan populaire lokale loterijen in Borssele. Denk dan aan een evenement van de lokale sportvereniging plus lokale winkeliers. Vaak zijn de loten voordelig, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Je kunt vaak geld winnen maar bijvoorbeeld ook een overnachting. Een leuke extra: door een lot te kopen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Nu ook online: loten kopen in Losdorp.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Waar moet ik dan aan denken? Nou, jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. Onderschat ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Borssele zijn voldoende te vinden. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Ontdek op onze website waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Borssele

Het leuke aan een gokje wagen is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Borssele. In de streek Zeeland is al eens de jackpot van €325000 gevallen! Zo’n enorme prijs kan zomaar bij jou vallen! Een verloting is een kansspel. Goed om te weten, je kunt het geluk een handje helpen: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), zet een loterijpool op, of speel een klein gokspel met beperkte prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kijk verder dan de grote loterijen waar je meedingt om bedragen van €5.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben je de volgende prijswinnaar in Borssele?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De plek waar we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Eenvoudig meespelen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De eventuele prijzen wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De gokbedrijven in de tabel hebben allen een vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is fantastisch. Toch, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de omgeving Borsele kan jij loten kopen bij bijv. Primera, Bruna, Ako maar steeds vaker ook bij de supermarkt. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot aan de trekking. Het maakt het nog spannender: je hebt iets bij je dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Meteen staatsloten kopen in Borssele? Doorzoek in de onderstaande figuur een verkooppunt bij jou in de buurt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Tynaarlo.

loterijen-borssele

postcodeloterij logo

Postcode loterij Borssele

De bedragen van de postcode loterij zijn grenzeloos. Zo profiteer je van de straatprijs, postcodekanjer, oudejaars jackpot en ijsprijs, cadeaubonnen, entreekaarten. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer + 2 letters is je lot. Je bepaalt zelf het goede doel, vriendenpunten, autojackpot, lucratieve prijzenpot augustus 2019 tot maar liefst €200000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Borssele

Dankzij een half lot, straatje, boulevard, 1/5 staatslotmaak jij aanspraak op enorme droomprijzen oplopend tot €19000000. Uitslag elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste prijzen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en elke maand meedingen om de miljoen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, cadeaubonnen, elektronica winnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en scherpe aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Elke week ontelbare mazzelaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot speel jij persoonlijke getallen voor de jackpot vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; gaat dat nog complex? Zodra jij gewoon een keer een lot koopt ding je niet automatisch mee in de nieuwe loterijtrekking in Borssele. Ga jij voor een loten-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) geld voor de loten overgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of met behulp van een opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Vergeet niet: er is in de regel een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Ga dan jouw eenmalig lot aanschaffen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan in veel gevallen tevens online via het opzegformulier of via email.

Wil je meespelen met de spannendste loterijen? De hoogste prijzen, beste winkansen en een gift aan goede doelen!