Loterij Boxtel Hoofdprijzen tot €80 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? Een groot geldbedrag winnen! Dankzij een loterij als de Bankgiroloterij en Raffld is het mogelijk. Meespelen met een loterij in Boxtel? Alleen op zoek naar een gokje wagen met met de hoogste prijs? Of nieuwsgierig waar jij in Boxtel een lot kunt bemachtigen? Op onze website achterhaal je een overzicht met alle huidige verlotingen. Het vergelijken op basis van jackpot, aantal trekkingen, het goede doel, winkans. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar natuurlijk ook bij de plaatselijke Primera, Bruna, Ako of een andere benzinepompen. Ontdek à la minute alle loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Alle loterijen in Boxtel?

In en rondom Boxtel kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Bijvoorbeeld een verloting van de plaatselijke sportclub of van lokale winkeliers. Daarnaast kan je ook meespelen met betrouwbare grote loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. het Miljoenenspel. Voor welke verloting moet ik gaan? Hierbij doorzoek je de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Denk aan ICCO of Rijksmuseum van Oudheden. In de bijgaande tabel achterhaal jij een beter beeld van erkende loterijen in Boxtel met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto en Raffld kent bijna iedereen wel. Toch, je kunt hier ook een gokje wagen in een interessante lokale loterijen in Boxtel. Dit kan zijn een evenement van de regionale voetbalvereniging of de dorpsvereniging. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt een grote kans op een prijs. Vaak maak je kans op geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook telefoons. Een leuke extra: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Lutten.


Trekking september 2020

Ook in september 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 september 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Probeer het ook eens met de jackpot van de nationale postcode loterij in september 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Boxtel zijn er wel degelijk! Wordt jij net zo rijk? Vind op deze pagina de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Boxtel

Uniek aan de lotto is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Boxtel. In de streek Noord-Brabant zijn al jackpots van €850000 ingevorderd! Een miljoen is voor iedereen weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Let op, een klein deel heb je zelf in de hand: Selecteer een spel met een hoge winkans, bestel altijd meerdere loten (een straat, of boulevard), zet een loterijpool op, of ga gokken met standaard prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen met prijzen van €19.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en wordt jij wel de trotse prijswinnaar in Boxtel?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De wijze van loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Het verschuift naar internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Eenvoudig meespelen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag wordt direct overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De kansspelen in de tabel zijn erkend door de Nederlandse overheid. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is ideaal. Maar, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In de omgeving Boxtel koopt men loten bij Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de supermarkt. Dit papieren lot moet je meenemen. Je moet hem veilig opbergen tot het moment van trekking. Dat maakt het nog mooier: er zit iets in je broekzak waarmee je wellicht schatrijk wordt. Nu een staatslot kopen in Boxtel? Doorzoek in de plattegrond hieronder een lokaal verkooppunt. Vind alles uit over loterij Uitdam.

loterijen-boxtel

postcodeloterij logo

Postcode loterij Boxtel

De prijzen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Speel mee met de postcodekanjer, miljoenenjacht, straatprijs en entreekaarten, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je 06-nummer + 2 letters is je lot. Steun een club of vereniging naar keuze, nog meer prijs met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, aantrekkelijke prijzenpot in september 2020 tot maar liefst €1000000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Boxtel

Met een heel lot, 1/5 staatslot, straatje, half lotheb jij extra kans op gigantische jackpots van wel €23000000. Uitslag elke 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De meest fantastische prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: cultuur steunen en elke maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, elektronica winnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen bij automatische deelname. Maandelijks 100.000den winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Met een lot van €2,00 pak jij zeven getallen voor geldprijzen die beginnen bij €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; maken ze dat complex? Wanneer je incidenteel een lot koopt speel je niet automatisch mee met de opvolgende loterijtrekking in Boxtel. Prefereer jij een loterij-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) kosten voor de loten afgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of door het sturen van je opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Bedenk wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd het eenmalig lot kopen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement opzeggen is ook online mogelijk door middel van opzegformulier of door een mail te sturen.

Wil je meespelen met de leukste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, hoogste winkans en goede doelen!