Loterij Broekhuizenvorst Hoofdprijzen tot €70 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? Uit het niets miljonair worden! Via een loterij als de Lotto en ook de EuroJackpot kan iedereen rijk worden. Nieuwsgierig naar de loterijen in Broekhuizenvorst? Meedoen met de loterij met de hoogste winkans? Of nieuwsgierig waar jij in Broekhuizenvorst een lot bestellen kunt? Op onze website bekijk je een overzicht met alle actuele verlotingen. Vergelijkingen kun je maken middels het goede doel, jackpot, lotprijs, winkans. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar natuurlijk ook bij bijvoorbeeld de Ako, Bruna, Primera of tabakszaak. Vergelijk ogenblikkelijk de erkende loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Welke loterijen zijn er in Broekhuizenvorst?

In de omgeving van Broekhuizenvorst kun je meedoen met allerlei kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk aan een grote verloting van de lokale muziekvereniging of van zelfstandige ondernemers. Vanzelfsprekend kan je ook meespelen met bekende loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij of bijv. de Vriendenloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Hiervoor kijk je allereerst naar de kans om te winnen, de jackpot, en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Zoals Humanitas en Stichting Vluchteling. In het schema bekijk jij een overzicht met veelbesproken loterijen in Broekhuizenvorst met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij of Lucky Day zijn je vast niet onbekend. Echter, je treft daar ook populaire lokale loterijen in Broekhuizenvorst. Denk aan een actie van de lokale sportclub of de lokale middenstand. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de winkans is enorm. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als tablets. Een leuke extra: door een lot te kopen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Makkinga.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er weer veel trekkingen. Denk aan meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 april 2020 mee via een lot van staatsloterij. Vergeet ook niet de uitslag van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in Broekhuizenvorst komen regelmatig voor. Wordt jij net zo rijk? Check op onze website waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Broekhuizenvorst

Het mooie aan een gokspel is: iedereen kan winnen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Broekhuizenvorst. Rondom Limburg zijn diverse jackpots van €100000 voorbij gekomen! €1.000.000 of meer kan voor elke deelnemer vallen! Een verloting is een kansspel. Maar, het draait niet alleen om geluk: Schat jouw winkans goed in, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), neem deel aan een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met beperkte uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Beperk je dus niet tot de internationale loterijen met hoofdprijzen van €8.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben je de grote prijswinnaar in Broekhuizenvorst?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De lokatie waar wij loten kopen wordt wel moderner. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Eenvoudig meespelen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag wordt via de bank betaald.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De gokbedrijven op deze website zijn erkend door de Nederlandse overheid. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is erg handig. Toch, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de buurt van Horst aan de Maas koopt men loten bij Prima, Ako, Bruna en supermarkt. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit heeft iets magisch: je hebt iets in bezit wat jou miljonair kan maken. Direct een staatslot kopen in Broekhuizenvorst? Doorzoek in het plaatje hieronder een plaatselijke verkoper. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Valkenburg.

loterijen-broekhuizenvorst

postcodeloterij logo

Postcode loterij Broekhuizenvorst

De postcode loterij prijzen zijn immens. Zo profiteer je van de oudejaars jackpot, postcodekanjer, miljoenenjacht en entreekaarten, ijsprijs, cadeaubonnen. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) is je lotnummer. Elke maand goede doelen steunen, extra kans met vriendenpunten, de autoprijs, hoge prijzenpot in april 2020 van wel €200000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Broekhuizenvorst

Met een half lot, straatje, 1/5 staatslot, boulevardding je mee om forse geldbedragen. Denk aan €20000000. De 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzen en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuur steunen en iedere maand kans op €1.000.000. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, entreekaartjes, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Voordelige loten en unieke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag is er een trekking. Met je persoonlijke €2 lot neem jij 7 getallen voor een jackpot die beginnen bij €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; wordt dat moeizaam? In de situatie wanneer jij sporadisch een lot bestelt speel je niet automatisch mee met de opvolgende loterijtrekking in Broekhuizenvorst. Heb je een abonnement afgesloten? Er zal met behulp van automatische incasso elke maand (of week) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Jouw loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice hoewel het ook kan met je opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Goed om te weten: er is een opzegtermijn van toepassing. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd een eenmalig lot bestellen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden door gebruik te maken van opzegformulier of via email.

Deelnemen aan de populairste loterijen? De hoogste prijzen, uitstekende winkans en goede doelen helpen!