Loterij De Cocksdorp Prijzen winnen tot wel €65 miljoen?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: In één klap schatrijk worden! Dankzij een loterij als de Staatsloterij en Lucky Day kan dit zomaar. Ben jij op zoek naar een loterij in De Cocksdorp? Deelnemen aan de verloting met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil jij weten waar men in De Cocksdorp een lot kan bestellen? Hier tref je een lijst met alle actuele win spellen. Vergelijken kan middels aantal trekkingen, jackpot, lotprijs, winkans. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar natuurlijk ook bij een speciaalzaak als Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de pompstations. Vergelijk vandaag nog de meest populaire loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Alle loterijen in De Cocksdorp?

In de regio De Cocksdorp vinden we verschillende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Je kunt dan denken aan een verloting van de actieve voetbalclub of van zelfstandige ondernemers. Vanzelfsprekend kan je ook meespelen met de grote loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. de Lotto. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen kijk je allereerst naar de winkans, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Bijvoorbeeld Museum Arnhem en Nationaal Museum van Wereldculturen. In het schema bekijk jij een beter beeld van veelbesproken loterijen in De Cocksdorp met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij en krasloten klinken bekend in de oren. Evengoed, je treft daar ook populaire lokale loterijen in De Cocksdorp. Denk aan een actie van de gemeentelijke sportvereniging maar ook de dorpsvereniging. Vaak zijn de loten voordelig, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. De prijzenpot bestaat uit geld, en naturaprijzen als smartphones. Mooie bijkomstigheid: door een lot te kopen steun je een vereniging in jouw omgeving. Nu ook online: loten kopen in Mijnsheerenland.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Overweeg eens meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 augustus 2019 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. En vergeet niet de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in De Cocksdorp zijn voldoende te vinden. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Check hieronder waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit De Cocksdorp

Uniek aan een loterij is: iedereen kan winnen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in De Cocksdorp. In deze provincie Noord-Holland zijn diverse jackpots van €325000 gevallen! Een miljoen is voor iedereen weggelegd! Een loterij is een kansspel. Alleen, een klein deel heb je zelf in de hand: Check altijd vooraf de winkans, sla meerdere loten in (een boulevard of straat), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met kleinere uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Beperk je dus niet tot de populaire loterijen met hoofdprijzen van €10.500.000,00. Wie weet ben je de trotse prijswinnaar in De Cocksdorp?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De wijze van loten kopen wordt wel moderner. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Moeiteloos meedoen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De eventuele prijzen wordt direct overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De aanbieders in de vergelijker hebben allemaal goedkeuring gekregen. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is ideaal. Alleen, loten kopen in de winkel blijft in trek. In de omgeving Texel kan jij loten kopen bij bijv. Prima, Ako, Bruna of gewoon de Texaco. Je krijgt dan een papieren lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: je bezit een lot waarmee je wellicht schatrijk wordt. Vandaag nog jouw staatslot kopen in De Cocksdorp? Bekijk in het plaatje hieronder een plaatselijke verkoper. Lees nu verder over loterij Voorst.

loterijen-de-cocksdorp

postcodeloterij logo

Postcode loterij De Cocksdorp

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Win de grote oudejaars jackpot, miljoenenjacht, straatprijs en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw telefoonnummer + 2 letters is je lot. Je bepaalt zelf het goede doel, meer kans met vriendenpunten, de autoprijs, een enorme prijzenpot in augustus 2019 van zeker €500000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij De Cocksdorp

Door aanschaf van boulevard, half lot, 1/5 staatslot, heel lotpak jij misschien wel behoorlijke geldbedragen van wel €17000000. Elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste geldbedragen en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, gratis loten, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Voordelige loten en altijd aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag is er een trekking. Voor niet meer dan 2 euro speel je persoonlijke getallen voor de jackpot variërend van 10 miljoen euro tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; gaat dat nog lastig? Als je zo nu en dan eens een lot koopt heb je geen verplichting tot een volgende loterijtrekking in De Cocksdorp. Kies je voor een abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso op een vast moment per maand een bedrag van je rekening afgeschreven. Je loterij contract kan je telefonisch opzeggen of met behulp van zo’n opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Onthoud wel: er is in de regel een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd je eenmalig lot aanschaffen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook via jouw online account middels het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Meedoen met de Nederlandse loterijen? Hoogste prijzenpot, extra winkans en goede doelen steunen!