Loterij De Groeve Hoofdprijzen tot €15.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een groot geldbedrag winnen! Dankzij een loterij als de Lotto of Lucky Day kan ook jij een mooi bedrag winnen. Meespelen met een loterij in De Groeve? Alleen op zoek naar het spel met de hoogste winkans? Of wil jij weten waar men in De Groeve loten kunt kopen? Op deze pagina vind je een lijst met alle huidige spellen. Vergelijkingen kun je maken via kans om te winnen, prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs. Het snelste kun je online loten kopen, maar je kunt ook gewoon naar de lokale Bruna, Ako, Primera of benzinestations. Check direct alle loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Populaire loterijen in De Groeve?

Rondom De Groeve vinden we allerlei kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk hierbij aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de gemeentelijke muziekvereniging of van de lokale middenstand. Daarnaast kan je ook meespelen met erkende loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij en Raffld . Is een verloting uitzoeken lasting? Daarvoor check je de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal trekkingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Voorbeelden zijn Frans Hals Museum en Van Abbemuseum. In de tabel hieronder tref je een opsomming van loterijen in De Groeve met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto of Raffld zijn erg bekend. Maar, we onderscheiden ook populaire lokale loterijen in De Groeve. Je moet hierbij denken aan een clubactie van de lokale voetbalvereniging en tevens zelfstandige ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is enorm. Vaak maak je kans op geldbedragen, plus fysieke prijzen als telefoons. Een fijn gevolg: door deel te nemen aan een lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Millingen aan de Rijn.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Om een voorbeeld te noemen: meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. En vergeet niet de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit De Groeve zijn voldoende te vinden. Wordt jij net zo rijk? Vind via loterijprijzen.nl lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit De Groeve

Het mooie aan een verloting is: iedereen heeft dezelfde winkans. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in De Groeve. In de streek Drenthe zijn al jackpots van €150000 voorgevallen! €1.000.000 of meer kan ook jij winnen! Geluk is een belangrijke factor. Goed om te weten, het draait niet alleen om geluk: Schat jouw winkans goed in, sla meerdere loten in (een boulevard of straat), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met minder prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kies niet enkel voor de populaire loterijen met jackpots van €20.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben je de trotse prijswinnaar in De Groeve?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De lokatie waar wij loten kopen wordt wel moderner. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Moeiteloos meedraaien met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De jackpot hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De loterijen in het overzicht hebben allemaal goedkeuring gekregen. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is ideaal. Desondanks, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de regio Tynaarlo kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Prima, Ako, Bruna en Shell. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je tot de trekkingsdag. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets in bezit wat jou miljonair kan maken. Vandaag nog zo’n staatslot kopen in De Groeve? Check in de plattegrond hieronder een regionaal verkooppunt. Mensen zochten ook naar: loterij Vorstenbosch.

loterijen-de-groeve

postcodeloterij logo

Postcode loterij De Groeve

De postcode loterij prijzen zijn immens. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, postcodekanjer, miljoenenjacht en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer vormt jouw lotnr. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, vriendenpunten, autojackpot, hoge prijzenpot in augustus 2019 tot wel €300000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij De Groeve

Door aanschaf van half lot, straatje, 1/5 staatslot, heel lotdoe jij mee voor gigantische prijzen oplopend tot €20000000. De 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste prijzen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, cadeaubonnen, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en leuke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Maandelijks 100.000den winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijkse trekkingen. Met een lot van €2,00 neem je persoonlijke getallen voor de jackpot vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; werkt dat lastig? In het geval dat je een enkele keer je geluk wil beproeven krijg je niet automatische een lot in een volgende loterijtrekking in De Groeve. Kies je voor een abonnement? Er wordt dan via automatische incasso elke maand (of week) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Het loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of aan de hand van jouw opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Vergeet niet: je hebt te maken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan jouw eenmalig lot kopen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement stopzetten kan in veel gevallen tevens online door gebruik te maken van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Meespelen met de spannendste loterijen? De absolute jackpot, extra winkans en goede doelen helpen!