Loterij de Lutte Loterijen met prijzen tot €90 miljoen?

Wie wil dat nu niet? Een flink bedrag op je bankrekening. Via een loterij als de Vriendenloterij of bijvoorbeeld het Miljoenenspel is het mogelijk. Meespelen met een loterij in de Lutte? Deelnemen aan een geluksspel met de vetste jackpot? Of wil jij weten waar men in de Lutte een lot kopen kan? Op Loterijprijzen.nl achterhaal je een vergelijking met alle actuele loterijen. Het vergelijken door middel van jackpot, het goede doel, aantal trekkingen, lotprijs. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar je kunt ook gewoon naar o.a. de Primera, Bruna, Ako of Esso. Check onmiddellijk de toonaangevende loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Welke loterijen zijn er in de Lutte?

In de omgeving van de Lutte vinden we verschillende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Je kunt dan denken aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de gemeentelijke voetbalclub of van lokale winkeliers. Uiteraard kun je ook deelnemen aan bekende loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. krasloten. Welke verloting past bij jou? Om dit te bepalen kijk je allereerst naar jouw winkans, de jackpot, en het aantal uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Goois Natuurreservaat en Natuurmonumenten. In de tabel hieronder tref je een opsomming van betrouwbare loterijen in de Lutte met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij of de EuroJackpot zijn je vast niet onbekend. Alleen, je kunt hier ook een gokje wagen in een leuke lokale loterijen in de Lutte. Denk aan een evenement van de lokale sportclub en de dorpsvereniging. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de kans op een prijs is groot. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als etentjes. Een leuke extra: door het kopen van een lot steun je een vereniging in jouw omgeving. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Molkwerum.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er weer veel trekkingen. Om een voorbeeld te noemen: een gokje wagen in de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee via een lot van staatsloterij. Overweeg ook eens de uitslag van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit de Lutte zijn er meer dan je denkt. Wil jij een gokje wagen? Vind hierna de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit de Lutte

De grap van de lotto is: iedereen kan winnen. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in de Lutte. In de streek Overijssel is al eens de jackpot van €125000 voorbij gekomen! Een hoofdprijs kan ook jij winnen! Een verloting is een kansspel. Alleen, een klein deel heb je zelf in de hand: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, speel mee met meerdere loten (een boulevard of straat), zet een loterijpool op, of ga gokken met beperkte winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Beperk je dus niet tot de grotere loterij-bedrijven met prijzen van €11.500.000,00. Wie weet ben jij straks de fortuinlijke prijswinnaar in de Lutte?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De plek waar we loten kopen verandert wel. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Moeiteloos meedraaien met alle (inter)nationale loterijen.
  • De eventuele prijzen wordt direct overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De loterijen op deze website hebben allemaal goedkeuring gekregen. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is fantastisch. Echter, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de regio Losser koopt men loten bij Bruna, Ako, Primera en Jumbo. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: er zit iets in je broekzak wat jou miljonair kan maken. Direct staatsloten kopen in de Lutte? Open in de plattegrond hieronder een regionaal verkooppunt. Lees nu verder over loterij Vrouwenpolder.

loterijen-de-lutte

postcodeloterij logo

Postcode loterij de Lutte

De bedragen van de postcode loterij zijn enorm. Zo profiteer je van de postcodekanjer, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en ijsprijs, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer vormt jouw lotnr. De loterij steunt 50 goede doelen, nog meer prijs met vriendenpunten, autojackpot, fikse prijzenpot april 2020 oplopend tot €600000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij de Lutte

Door aanschaf van half lot, boulevard, 1/5 staatslot, heel lotding je mee om aantrekkelijke prijzen. Denk aan €20000000. Trekking 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: een steentje bijdragen aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en unieke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere maand 10.000den geluksvogels die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij, elke vrijdag is er een trekking. Voor niet meer dan 2 euro speel je 7 getallen voor een jackpot vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; gaat dat nog moeilijk? Indien je een los lot koopt heb je geen verplichting tot de recente loterijtrekking in de Lutte. Ga jij voor een loten-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso op vaste periodes per jaar geld voor de loten overgeschreven. Zo’n loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen hoewel het ook kan met zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Let op: er is in de regel een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot aanschaffen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement opzeggen kan ook via jouw online account met een opzegformulier of door een mail te sturen.

Meedoen met de beste loterijen? De hoogste prijzen, grootste winkans en goede doelen steunen!