Loterij De Veenhoop Hoofdprijzen tot €75 miljoen?

Fantaseer jij er wel eens over? In één klap schatrijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Bankgiroloterij of krasloten kan dit zomaar. Meespelen met een loterij in De Veenhoop? Deelnemen aan de verloting met met de hoogste prijs? Of zoek je sites en winkels waar jij in De Veenhoop loten kunt kopen? Hier achterhaal je een schema met alle actuele geluksspelletjes. Vergelijken doe jij door middel van lotprijs, aantal trekkingen, winkans, het goede doel. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar natuurlijk ook bij de plaatselijke Ako, Bruna, Primera of gewoon de Albert Heijn. Bekijk gemakkelijk de erkende loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Lopende loterijen in De Veenhoop?

In en rondom De Veenhoop vinden we een breed scala aan kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk hierbij aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de plaatselijke voetbalclub of van de lokale middenstand. Daarnaast kan je ook loten kopen bij betrouwbare grote loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij en ook de EuroJackpot. Welke verloting past bij jou? Hierbij check je jouw winkans, de jackpot, en het aantal trekkingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Zoals Milieudefensie of Voedselbanken Nederland. In de bijgaande tabel bekijk je een lijst met de meest populaire loterijen in De Veenhoop met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij en de EuroJackpot kennen we natuurlijk allemaal. Alleen, je treft daar ook populaire lokale loterijen in De Veenhoop. Denk dan aan een clubactie van de actieve voetbalclub plus lokale winkeliers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de winkans is enorm. Je kunt vaak geld winnen en tastbare prijzen zoals smartphones. Een leuke extra: door deel te nemen aan een lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Muiderberg.


Trekking september 2020

Ook in september 2020 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Overweeg eens een lot kopen bij Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 september 2020 mee met de staatsloterij. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in september 2020. Prijswinnaars uit de buurt van De Veenhoop zijn er genoeg. Wil je ook zo rijk worden? Bekijk via loterijprijzen.nl waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit De Veenhoop

Uniek aan een gokje wagen is: iedereen kan winnen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in De Veenhoop. In de provincie Friesland zijn diverse jackpots van €125000 opgeëist! De kanjer kan zomaar bij jou vallen! Een loterij is een kansspel. Maar, je kunt het geluk een handje helpen: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, speel mee met meerdere loten (straat of boulevard), neem deel aan een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met standaard uitkeringen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Overweeg niet uitsluitend de grote loterijen waar je meedingt om bedragen van €17.000.000,00. Misschien noem jij jezelf straks de volgende prijswinnaar in De Veenhoop?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De plek waar we loten kopen is wel veranderd. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Laagdrempelig meespelen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De jackpot wordt via de bank betaald.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De aanbieders in de vergelijker zijn erkend door de Nederlandse overheid. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is erg handig. Alleen, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de gemeente Smallingerland kan jij loten kopen bij bijv. Prima, Ako, Bruna en supermarkt. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je goed tot het moment van trekking. Het biedt nog meer beleving: je bezit een papiertje dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Vandaag nog jouw staatslot kopen in De Veenhoop? Zoek in het plaatje hieronder een regionaal verkooppunt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Waarder.

loterijen-de-veenhoop

postcodeloterij logo

Postcode loterij De Veenhoop

De bedragen van de postcode loterij zijn te gek. Win de grote postcodekanjer, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en cadeaubonnen, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) is meteen het lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, extra kans met vriendenpunten, autojackpot, lucratieve prijzenpot september 2020 van wel €100000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij De Veenhoop

Via een 1/5 staatslot, heel lot, straatje, boulevardmaak jij aanspraak op serieuze prijzen van maar liefst €16000000. Trekking 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De meest fantastische prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, cadeaubonnen, gratis loten en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en unieke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere week duizenden winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Loten kosten maar €2,00 kies je eigen getallen voor prijzen van minimaal €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; gaat dat nog moeilijk? In de situatie wanneer jij een enkele keer je geluk wil beproeven heb je geen verplichting tot de nieuwe loterijtrekking in De Veenhoop. Kies je voor een abonnement? Er wordt dan via automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor loterij deelname afgeschreven. Zo’n loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of met behulp van zo’n opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Let op: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot aanschaffen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement stopzetten kan ook via jouw online account met een opzegformulier of via email.

Deelnemen aan de populairste loterijen? De hoogste prijzen, beste winkansen en goede doelen!