Loterij De Waal Jackpots oplopend tot €40 miljoen euro?

Fantaseer jij er wel eens over? Een groot geldbedrag winnen! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Postcode loterij en ook Lucky Day is het mogelijk. Ben jij op zoek naar een loterij in De Waal? Wil je het spel met de vetste jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in De Waal een lot kopen kan? Op deze pagina ontdek je een lijst met alle huidige loterijen. Je kunt ze vergelijken middels winkans, lotprijs, jackpot, het goede doel. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij een speciaalzaak als Primera, Bruna, Ako maar steeds vaker ook bij de sigarenwinkel. Ontdek onmiddellijk de toonaangevende loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Welke loterijen zijn er in De Waal?

In De Waal zijn er een breed scala aan kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Je kunt dan denken aan een speciale verloting van de lokale muziekvereniging of van zelfstandige ondernemers. Natuurlijk kan je ook meespelen met populaire loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij en Raffld . Welke verloting past bij jou? Om dat te achterhalen analyseer je alle winkansen, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Zoals Het Nederlandse Rode Kruis of Vereniging Rembrandt. In de bijgaande tabel achterhaal jij een vergelijking van betrouwbare loterijen in De Waal met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij en het Miljoenenspel klinken bekend in de oren. Evengoed, je treft daar ook mooie lokale loterijen in De Waal. Je moet hierbij denken aan een verloting georganiseerd door de regionale voetbalvereniging en tevens zelfstandige ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt zo een prijs te pakken. Men maakt kans op een jackpot en tastbare prijzen zoals voetbaltickets. Een fijn gevolg: door een lot te kopen draag jij je steentje bij in jouw regio. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Munnekeburen.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Wat te denken van meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 april 2020 mee met de staatsloterij. Probeer het ook eens met de geldprijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars woonachtig in De Waal zijn er wel degelijk! Ben jij ook zo’n geluksvogel? Ontdek hieronder de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit De Waal

Het mooie aan de lotto is: het is voor iedereen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in De Waal. In deze provincie Noord-Holland is al een jackpot van €250000 voorbij gekomen! Een kanjer kan voor elke deelnemer vallen! Geluk is een belangrijke factor. Alleen, je kunt het geluk een handje helpen: Schat jouw winkans goed in, koop meerdere loten (een straat, of boulevard), overweeg een loterijpool, of ga gokken met kleinere uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Sta je dus niet blind op de landelijke loterijen met geldprijzen van €11.000.000,00. Mogelijk noem jij jezelf straks de fortuinlijke prijswinnaar in De Waal?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De manier waarop we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Laagdrempelig meespelen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het gewonnen bedrag wordt via internet overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De gokbedrijven in het overzicht hebben allen een vergunning. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de gemeente Texel kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Primera, Bruna en pompstations. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot na de prijsuitreiking. Het maakt het nog spannender: je hebt iets bij je dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Direct een staatslot kopen in De Waal? Open in de onderstaande figuur een verkooppunt in de buurt. Mensen zochten ook naar: loterij Waardhuizen.

loterijen-de-waal

postcodeloterij logo

Postcode loterij De Waal

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn enorm. Zo win je bijvoorbeeld de oudejaars jackpot, postcodekanjer, straatprijs en ijsprijs, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer vormt jouw lotnr. Steun een club of vereniging naar keuze, meer kans met vriendenpunten, de autoprijs, een enorme prijzenpot in april 2020 van zeker €800000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij De Waal

Via een boulevard, half lot, 1/5 staatslot, straatjedoe jij mee voor gigantische geldbedragen oplopend tot €13000000. De 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzen en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuur steunen en elke maand kans op €1.000.000. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, gratis loten en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en scherpe aanbiedingen bij automatische deelname. Wekelijks heel erg veel winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot kies je 7 getallen voor een jackpot variërend van 10 miljoen euro tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; is dat moeilijk? In het geval dat je een enkele keer je geluk wil beproeven speel je niet automatisch mee met de recente loterijtrekking in De Waal. Liever een abonnement bij een loterij? Er wordt dan via automatische incasso op een vast moment per maand een bedrag van je rekening afgeschreven. Het loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of door het sturen van de opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Vergeet niet: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot bestellen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement opzeggen kan ook steeds vaker online geregeld worden met een opzegformulier of door een mail te sturen.

Meespelen met de Nederlandse loterijen? Grootste prijzenpakket, extra winkans en goede doelen!