Loterij De Weere Prijzen winnen tot wel €20 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Postcode loterij of bijvoorbeeld krasloten is het voor iedereen weggelegd. Nieuwsgierig naar de loterijen in De Weere? Meedoen met een geluksspel met de vetste jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in De Weere een lot bestellen kunt? Op deze pagina ontdek je een vergelijking met alle populaire win spellen. Vergelijken kan door middel van goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar natuurlijk ook bij de lokale Bruna, Primera, Ako en benzinepompen. Check direct de erkende loterijen, en waag eens een gokje!

Populaire loterijen in De Weere?

Rondom De Weere zijn er uiteenlopende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk hierbij aan een speciale verloting van de regionale voetbalvereniging of van de dorpsvereniging. Daarnaast kan je ook een gokje wagen bij gangbare loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij of ook Lucky Day. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen doorzoek je de winkans, hoogte van de prijzen, en aantal trekkingen per jaar. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Voorbeelden zijn Drents Museum of Stichting Oogfonds Nederland. In de tabel hieronder achterhaal je een analyse van veelbesproken loterijen in De Weere met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto en krasloten kent bijna iedereen wel. Alleen, je treft daar ook leuke lokale loterijen in De Weere. Bijvoorbeeld een verloting van een de plaatselijke voetbalvereniging en lokale winkeliers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de kans op een prijs is groot. Vaak maak je kans op geldbedragen, en tastbare prijzen zoals voetbalkaarten. Maar je helpt ook: door het kopen van een lot help je lokale stichtingen / verenigingen. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Munnekezijl.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Denk aan jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. En wat te denken van de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in De Weere komen regelmatig voor. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Bekijk via loterijprijzen.nl lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit De Weere

Het mooie aan een kansspel is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in De Weere. In de provincie Noord-Holland zijn meerdere jackpots van €300000 geclaimed! De kanjer kan iedereen winnen! Een verloting is een kansspel. Maar, je hebt wel een kleine invloed: Selecteer een spel met een hoge winkans, bestel altijd meerdere loten (een boulevardje of straat), neem deel aan een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met standaard winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Sta je dus niet blind op de grote loterijen met prijzen van €24.500.000,00. Misschien ben jij straks de fortuinlijke prijswinnaar in De Weere?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De plek waar we loten kopen verandert wel. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Gemakkelijk meedingen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt via de bank betaald.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De aanbieders in het overzicht beschikken over een NL vergunning. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Echter, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In de omgeving Opmeer kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Primera, Ako en sigarenzaak. Dit papieren lot moet je meenemen. Je moet hem veilig opbergen tot de trekkingsdag. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een papiertje wat jou miljonair kan maken. Snel een staatslot kopen in De Weere? Check hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Vind alles uit over loterij Waarland.

loterijen-de-weere

postcodeloterij logo

Postcode loterij De Weere

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn grenzeloos. Maak kans op de oudejaars jackpot, straatprijs, postcodekanjer en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, entreekaarten. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw 06-nummer is je lotnummer. Steun een club of vereniging naar keuze, vriendenpunten, autojackpot, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 tot wel €100000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij De Weere

Met een heel lot, 1/5 staatslot, half lot, boulevardmaak je kans op serieuze prijzen oplopend tot €18000000. Uitslag elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De grootste prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en elke maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, cadeaubonnen, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en aantrekkelijke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Elke week ontelbare mazzelaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijks een trekking. Voor niet meer dan 2 euro pak je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs variërend van 10 miljoen euro en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; maken ze dat moeilijk? Wanneer je gewoon een keer een lot koopt zit je niet direct vast aan de nieuwe loterijtrekking in De Weere. Ga jij voor een loten-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) geld voor de loten overgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of via jouw opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Goed om te weten: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever geen automatische incasso? Ga dan een eenmalig lot inslaan. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het beëindigen van een abonnement is ook online mogelijk door middel van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Deelnemen aan de spannendste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, grootste winkans en goede doelen!